Muhtar Köse Beyciler halkı adına Başkan Yılmaz’a teşekkür etti

Muhtar Köse Beyciler halkı adına Başkan Yılmaz’a teşekkür etti

26.10.2020 12:50:57

Yarı hissesinin başkasına ait olmasından dolayı icra yoluyla satışı gündeme gelen köy muhtarlığı, köy kahvesi, mahalle evi, spor kulübünün bulunduğu binaların belediye olarak satın alınmasını gerçekleştiren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a Muhtar Yaşar Köse, Beyciler halkı adına teşekkür etti.

Yıllardır devam eden bir sorun daha çözüme kavuşturuldu. Beyciler'de kamuya hizmet verilen yapılar, yarı hissedarları ile görüşülerek icra ile satıştan kurtarıldı, Silivri Belediyesi tarafından satın alındı.

KÖSE: ALLAH RAZI OLSUN BAŞKANIM

Beyciler Muhtarı Yaşar Köse konuyla ilgili şu paylaşımda bulundu: “Köyümüzün onur, gurur noktası olan köy muhtarlığı, köy kahvesi, mahalle evi, spor kulübünün bulunduğu binanın yarı hissesi avukat Osman Muzmul'a ait olmasından dolayı icra yolu ile satışa çıkmıştı. Yapılan görüşmeler neticesinde Osman Muzmul ile anlaşıp 180. 000 TL belediye kasasından ödeyerek satın alıp köyümüze “hayırlı olsun” diyen Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'a Beyciler köyünde yaşayan 7-77'ye tüm köy halkımız adına gönülden şükranlarımızı sunuyoruz.  Allah razı olsun Başkanım…”

YORUM YAP