MHP teşkilatı güçleniyor

MHP teşkilatı güçleniyor

18.10.2020 10:10:18

MHP'de yerel iktidarın ardından teşkilat çalışmaları hız kesmiyor. Geçtiğimiz günler partide yapılan toplantıda Mimar Sinan Mahalle Başkanı Orhan Aksu'nun katkıları ile teşkilata kazandırılan yeni üyelerin rozetlerini MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın taktı.

MHP Silivri safları yeni üye katılımları ile güçleniyor. Mimar Sinan Mahalle Başkanı Orhan Aksu'nun katkıları ile kazandırılan yeni üyelerin rozetleri parti merkezinde düzenlenen toplantıda takıldı.

YALÇIN: RABBİM BİRLİĞİMİZİ, DİRLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN

Konu hakkında paylaşımda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Mimar Sinan Mahalle Başkanımız Orhan Aksu ile birlikte teşkilatımıza yeni katılan mahalleli üyelerimize rozet takdiminde bulunduk. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin” dedi.

“SADECE BÜYÜK DEĞİL GÜÇLÜ DE BİR TEŞKİLAT YAPIMIZ OLACAK”

Yeni üye çalışmalarına önümüzdeki dönemde daha etkin şekilde devam edeceklerini belirten MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Sadece büyük değil aynı zamanda güçlü de bir teşkilat yapısı ile siyasi çalışmalarımızın yanı sıra Silivri'de bu dönemde sergilediğimiz örnek yerel yönetime destek sunma gayretimizi daha da ileriye taşıyacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

“SİLİVRİ EMİN ELLERDE, AYDINLIK BİR GELECEĞE KOŞUYOR”

Silivri emin ellerde, aydınlık bir geleceğe yürümüyor koşuyor… Her şeye rağmen hizmet akışı ve ilçemizin hak ettiği yatırımlara ziyadesiyle kavuşması için gerekli tüm çalışmaların yapıldığına herkes güvenebilir” şeklinde konuştu.

YORUM YAP