Yerel Seçim istişare ve eğitim toplantısı

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nca 31 Mart 2024 Mahalli ve İdari Yerel Seçimleri önce son istişare ve eğitim toplantısı düzenlendi.

Yeni Mahalle’de Çat Kapı programı

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı mensupları ve meclis üyesi adayları, Yeni Mahalle’de Çat Kapı programını gerçekleştirdi.

Balcıoğlu’nun selamlarını ilettiler

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayları, Yeni Mahalle, Selimpaşa ve Kavaklı Mahalle sakinlerini ziyaret ederek Belediye Başkan Adayları Bora Balcıoğlu’nun selamlarını iletti.

Selimpaşalı üreticilere gübre desteği

Selimpaşa Bamyası üreten çiftçilere İlçe Tarım Müdürlüğünce Gübre dağıtımı gerçekleştirildi.

Yunus Emre öğrencilerinden Ramazan kolisi

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu’nda mübarek Ramazan ayının maneviyatına yakışır şekilde ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere gıda kolileri hazırlandı.

Eğitim Akademisi’nde iftar

Silivri Belediyesi Eğitim Akademisi öğrenci ve öğretmenleri iftar sofrasında oruçlarını birlikte açtı.

Siber Zorbalık Ve Güvenli İnternet Kullanımı anlatıldı

Silivri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği personeli Emin Gündüz tarafından İBB Abdülezel Paşa İlk ve Ortaokulu öğrencilerine Siber Zorbalık Ve Güvenli İnternet Kullanımı anlatıldı.

SPOR

,

İstanbul Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Alaattin Yavuz Güneş düzenlediği basın toplantısıyla bütün kongre üyelerini 2 Nisan’da yapılacak olan genel kurula davet ederek kulüp başkanı Ali Koç’un verdiği mücadelede yalnız olmadığını söyledi.

Gümüşhane’den taş gibi transfer

SAL Klasman ekiplerinden İstanbul Gümüşhane’den flaş transfer.