Kutlu düğünden düğüne koştu

Kutlu düğünden düğüne koştu

31.08.2016 11:25:41

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, ilçede gerçekleştirilen düğünlere katılarak  yuva kuran gençlere mutluluk dileklerinde bulundu.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, hafta sonu davet üzerine çok sayıda düğün merasimine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Evliler kervanına katılan gençlerin mutlu günlerine ortak olan Kutlu, bir ömür boyu birlikteliğe evet diyen çiftlere ve ailelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.


GENÇLERİ MUTLU GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMADI
Düğünden düğüne koşarak yoğun bir mesai harcayan İlçe Başkanı ilk olarak Gençlik Kolları üyelerinden Uğur ve Cemile Pala'nın düğün merasimine iştirak etti. Geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerinden İslam İbracık'ın kızı Yeşim ile Barış Erdem'in mutluluğa evet dedikleri anlara da şahitlik eden Kutlu'ya davetlerde yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri eşlik etti. Dava arkadaşlarını en özel günlerinde yalnız bırakmayan Kutlu, Gençlik Kolları eski Selimpaşa Mahalle Başkanı Doğan & Sümeyye Yazıcı ile Nursen ve Akın çiftlerinin düğün merasimlerini ziyaret ederek dünya evine giren gençleri tebrik etti. Son olarak yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve Ortaköy Mahalle Başkanı Fehmi Kütük ile geçmiş dönem Ortaköy Belde Belediyesi Meclis Üyelerinden Kader Kanık'ın kızı Gözde ve Samet Atıcı çiftinin düğün cemiyetine katılarak çiftin mutluluklarını paylaştı.

YORUM YAP