Koyuncuoğlu: İstifa mekanizması da bir çözümdür

Koyuncuoğlu: İstifa mekanizması da bir çözümdür

31.12.2020 11:45:25

Silivrispor geçmiş dönem Genel Kaptanlarından Orçun Koyuncuoğlu son haftalarda yaşanan puan kayıpları ve kulüp içindeki kaosun bir an evvel son bulması için istifa mekanizmasının da çalıştırılması gerektiği belirtti.

TFF 3. Lig 4. Grupta var olma mücadelesi içinde olan Silivrispor'da son haftalarda yaşanan kaos ortamı ve puan kayıpları ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Kulüp eski Genel Kaptanlarından Orçun Koyuncuoğlu açıklamasında; “Silivrispor mazisi ile köklü İstanbul kulüpleri arasındadır. Öyle ki geçmiş dönemlerde yaşadığı ve yaşattığı sevinçlerle parmakla gösterilen ve rakipleri tarafından imrenilen kulüpler arasındadır. Günümüzde durum çok farklı konuma gelmiştir.

Sezon başından beri oynadığımız 13 resmi müsabakada 2 galibiyet, 5 beraberlik, 6 yenilgi almış rakip kaleye 10 gol atabilmiş ve kalesinde de 20 gol yiyerek -10 averajla 11 puan toplamış ve sıralamada kırmızıçizgide olan Silivrispor'dur.  Bugün lig tamamlanmış olsa amatöre düşmüş itibarı zedelenmiş bir konumda olması kaçınılmazdır.

Gerek teknik anlamda gerekse de idari anlamda yönetimsel eksiklikler ve yanlışlıklar kesindir. Bunlarda gözle görülmektedir. Silivrispor için geçmişte yaptıklarım ortadadır. İlçenin ismini en iyi şekilde temsil eden bir kurumun çok daha iyi yerlerde olması bizleri gururlandırır. Kaldı ki teknik anlamda eksiklikler ve yetersizlikler bu başarının önünde engel olmaktadır.

İstifa mekanizmasının çalıştırılmasının gerekliliğine inanıyorum. Ligin ilk yarısının bitimine resmi olarak bir maçımız kaldı ve ertelenen iki maçla birlikte ilk yarıyı tamamlayacak olan takımın puanlar alarak birkaç basamak yukarı çıkması temennimizdir.

Dileğim odur ki ligde oynayacağımız son üç maç Bayrampaşa, Muğlaspor ve Kozan maçlarından alacağımız 9 puanla ligi 20 puanla tamamlayarak ikinci yarıya umutla başlayabilelim. Asıl olan Silivrispor'dur, kişiler kurumun önünde olmamalıdır. Ne ben, ne de bir başka isim Silivrispor'dan asla büyük değildir.

YORUM YAP