Girişimcilik kursunun kayıtları başladı

Girişimcilik kursunun kayıtları başladı

2.05.2017 10:15:42

Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın işbirliğiyle açılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu'nun yeni dönem kurs kayıtları başladı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile başlattığı işbirliği çalışmalarına devam ediyor. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası İşletmeler Üstü Eğitim Merkezi'nde verilen Girişimcilik Kurslarının 25.'si 8 Mayıs'ta başlayacak.

YENİ GİRİŞİMCİYE DESTEK
Uygulamalı Girişimcilik Kursu, 4 iş günü boyunca toplam 32 ders saati sürecek. Kursun sonunda, katılımcılar KOSGEB'e başvurarak uygun bulunurlarsa, 50 bin liraya kadar “hibe kredi” alabilecek. Ayrıca katılımcılar, 100 bin liraya kadar “sıfır” faizli ve 2 yıl ödemesiz krediden de yararlanma imkânı bulacak.

KURS KAYITLARI DEVAM EDİYOR
Uygulamalı Girişimcilik Kursu'nun 8 Mayıs'ta açılacak sınıfı için başvurular devam ediyor. Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi'nden ve Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası'ndan alınan başvurularda 18 yaşını tamamlamış olma, en az ilköğretim mezunu olma ve kurumca düzenlenen girişimcilik eğitimine daha önce katılmamış olma şartları aranıyor.

Haber Merkezi

YORUM YAP