Gezeren ilk romanı ile edebiyat dünyasına merhaba dedi

Gezeren ilk romanı ile edebiyat dünyasına merhaba dedi

31.03.2021 13:23:27

Silivri kamuoyunun geçmişteki siyasi çalışmalarında yakından tanıdığı Ferhat Gezeren “İçimdeki göç” isimi verdiği ilk kitabı ile edebiyat dünyasına ilk adımını attı.

Gezeren sosyal medya hesabından yazarlık ve ilk romanının heyecanını şöyle paylaştı: “Ve Huzurlarınızdayız… Uzun yıllardır hayalini kurduğum ve yaklaşık iki yıldır da yazımı ile meşgul olduğum "İçimdeki Göç" isimli romanım çok şükür artık raflardaki yerini aldı. Okurken hiç sıkılmayacağınızı düşündüğüm, kendinizden de bir şeyler bulabileceğiniz bu eserin, bize yaşatmış olduğu heyecanı siz değerli okuyucularımıza da yaşatmasını umuyorum.

Kimi zaman hüzünleneceğiniz, kimi zaman tebessüm etmeden duramayacağınız, öngörülerinizin bir sonraki paragrafta tutmadığına şahit olacağınız ve neredeyse sahip olduğunuz hemen hemen her duyguyu yaşayacağınız bu eserimiz artık sizlere emanet.

Bu meşakkatli süreçte desteğini hem benden hem de kitabımdan esirgemeyen başta ailem olmak üzere tüm eş, dost ve arkadaşlarıma, @payidarkitapcom ve @milayyayinlari imtiyaz sahibi @yusufsametcakir beyefendiye, her aşamasında emekleri olan editörlerimiz ve tasarımcılarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.

Artık söz siz değerli okuyucularımızda. Olumlu olumsuz tüm yorum, eleştiri ve önerileriniz bizim için birer tecrübe olarak zihinlerimizdeki yerini alacaktır. Kitabımıza yetkili tüm internet satış sitelerinden ve mağazalardan ulaşabilirsiniz.

Sevgi, saygı ve hürmetlerimle…”

YORUM YAP