Final bileti Silivri’nin olsun

Final bileti Silivri’nin olsun

23.05.2017 09:45:04

Geçtiğimiz hafta içi oynadığı ilk eleme maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 2-0'lık bir skorla yenerek önemli bir avantaj elde eden Silivrispor ikinci maça bu avantajı ve taraftar desteği ile çıkıp final biletini almak istiyor.

TFF 3. Lig 2. Grupta Play-Off maçları olanca hızıyla devam ediyor. Eleme maçlarının ilkinden önemli bir avantajla dönen Silivrispor evinde final bileti arıyor. Perşembe günü Manisa deplasmanında Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup eden ve takım olarak adını finale yazdırmaya ramak bırakan Silivrispor, Pazartesi günü kendi sahasında konuk edeceği rövanş maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor'a sürpriz şansı tanımayacak. Saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Silivrispor'da tüm hesaplar final vizesi almak için yapıldı. Skor avantajını elinde bulunduran kırmızı-lacivertliler, Pazartesi günü taraftarı ile birlikte büyük bir başarı elde etmeye hazırlanıyor. Bu vesileyle tüm Silivrisporluları Pazartesi günü, Silivri Stadı'na davet eden Kulüp Başkanı Ümit Kalko, birlik ve beraberliğe ihtiyaçları olduğunu, tüm sporseverleri bu önemli maçta yanlarında görmek istediğini söyledi. Futbolcular da tribün desteğini arkalarında görerek bu maçtan da iyi bir neticeyle ayrılmayı amaçladıklarını dile getirdiler.
Teknik Direktör Erdal İşkar'da zorlu deplasmandan 2-0'lık galibiyetle döndüklerini, finale çıkmak için bu maçtan da iyi bir neticeyle ayrılmak istediklerini söyledi. Tarihi sınava hazır olduklarını söyleyen İşkar, desteğin tribünlerden ve Silivri halkından, başarının da sahada mücadele edecek oyunculardan geleceğine inandığını söyledi.

SİLİVRİSPOR ÇOK AVANTAJLI
Pazartesi günü saat 16.00'da Silivri Stadı'nda başlayacak olan maçta Silivrispor finale çıkmak için 0-0'lık beraberlikte yetiyor. İlk maçta 2-0'ın avantajı ile maça çıkacak olan Silivrispor'da ilk hedef gol yememek olacak. 1-0 yenilgide yine Silivri çıkıyor. Maç 2-0 Manisa üstünlüğü ile noktalandığında ise maç uzatmalara ve penaltı atışlarına kadar gidebilir. 2-1'lik skorda ise Silivrispor tur atlayarak finale çıkıyor. Finalde ise Çatalcaspor-Erbaa maçının kazananı ile oynanacak. Final maçı ise tek maçlık olacak ve galip gelen TFF 2. Lige yükselecek.

MANİSA'DA MÜKEMMEL KARŞILANDIK
Geçtiğimiz hafta içi oynanan Manisa Büyükşehir Belediyespor-Silivrispor maçında Manisalı yöneticiler ve bizzat başkan talimatıyla Silivri kafilesi mükemmel bir şekilde karşılandı. Her kulüp arasında hiçbir husumetin bulunmaması da pazartesi günkü maçta tam bir dostluk havasının hakim olması bekleniyor.

TARAFTAR DİKKAT ETMELİ
27 Mayıs'ta yapılacak olan final maçını seyircisiz oynama ihtimalimiz de var. Elemelerde istediğini alamayan Manisa takımı kenar yönetimi ve yedek oyuncuları Silivrispor'un final maçını seyircisiz oynaması için elinden geleni yapabilir. Özellikle müsabakanın son dakikalarında tribünleri galeyana getirmek için çaba içine girebilecek bir kenar yönetimi ile girilecek münakaşada TFF gözlemcilerinin rakorları doğrultusunda işlem yapılabilir. Bunun için taraftarlarımızın daha sakin olmaları gerekmektedir.
Haber:
Engin AKIN

YORUM YAP