Erzurum’dan Silivri’ye gönül köprüsü

Erzurum’dan Silivri’ye gönül köprüsü

22.06.2019 13:17:26

Silivri Erzurum Sivil Toplum Platformu ilçede hatırı sayılır bir çalışmaya imza atarak bölge iş adamları ile birlikte eski bakanlar, milletvekilleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek ilçenin sorunlarını masaya yatırarak çözüm noktasında nelerin yapılabilirliği ile ilgili konulara değindiler.

 

Organizasyon komite başkanlığını eski Silivri Belediye Başkan Yardımcılarından Temel Aslan'ın yaptığı ve Yıldırımlar Yapı Cengiz Yıldırım ve Pehlivanoğlu Grup İmran Pehlivan'ın sponsorluğunda Silivri Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda geniş katılımlı bir toplantı organize edildi. Ülkenin önde gelen isimlerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantının açılış ve hoş geldin konuşmasını Silivri eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan yaptı. Silivri'de bir ilke imza atan Silivrili Erzurumlular Sivil Toplum Platformu üyeleri gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesine eski Sağlık Bakanlarımızdan Profesör Recep Akdağ, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, eski Erzurum Milletvekili  Profesör Mustafa Ilıcalı, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orman, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış, Silivri eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Erzurum Gençlik Vakfı Başkanı Metin Taş, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Kurt, geçmiş dönem Esenyurt Belediye Başkanı ve Erzurumlular Konfederasyon Başkanı Ali Murat Alatepe, Balıkesir İl Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Silivri Erzurumlular Dernek Başkanı Salih Bayram, çeşitli ilçe başkanları, bölge işadamları, kanaat önderleri ve STK Başkanları ile birlikte çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

 

ANADOLU'DAN TRAKYA'YA UZANAN KOLLAR

Silivri Yaşar Kemal Salonu'nda yapılan toplantının moderatörlüğünü ünlü televizyoncu ve radyocu Adnan Akgün'ün yaptığı toplantının ilk etabı karşılıklı soru cevaplarla geçti. Ardından gündeme dair yaşananların da dile getirildiği toplantıda Anadolu'dan göçerek ülkenin farklı yerlerinde hayat mücadelesine devam eden insanların yaşadıkları sorunlar ve beklentileri dile getirildi. Geniş katılımlı ve uzun soluklu toplantının ardından özellikle eski Sağlık Bakanı Profesör Recep Akdağ ve beraberindeki heyet sahilde çay bahçelerinde oturarak vatandaşlarla sohbet etme imkânı bularak onların sorularına da cevap buldular.

 

TEŞEKKÜR PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ

Toplantının sonunda organizasyonun sponsorları olan Yıldırımlar Yapı sahibi Cengiz Yıldırım ve Pehlivanoğlu Grup sahibi İmran Pehlivan'a teşekkür plaketi takdim edildi. Ayrıca yine toplantının sonunda tüm katılımcılara da teşekkür plaketleri organizasyon komitesi tarafından takdim edilerek teşekkür edildi.

YORUM YAP