Elit Dans, Ataşehir’de Silivri’yi tanıtıyor

Elit Dans, Ataşehir’de Silivri’yi tanıtıyor

23.09.2019 10:07:30

Silivri Belediyesi Elit Dans Gençlik ve Spor Kulübü dansçıları, İstanbul'un tek yöresi olan ilçesi "Silivri Yöresi"ni her hafta sonu Anadolu Yakasının kalbi Ataşehir'de sergilediği performanslarla ortaya koyuyor.

Marka Kent Silivri hedefine uygun olarak, Silivri Belediyesi Elit Dans Gençlik ve Spor Kulübü dansçıları, Türk Halk Oyunlarını İstanbul'un tek yöresi olan ilçesi "Silivri Yöresi"ni Eylül ayının sonuna kadar her hafta sonu Anadolu Yakasının kalbi Ataşehir'de İstanbul halkına izleterek tanıtacak.
Birçok yurt içi - yurt dışı yarışma ve festival organizasyonlarında ilçemizi başarıyla temsil eden Elit Dans yeni dönem kayıtlarını almaya da devam ederek, Ekim ayının ilk haftası çalışmalarına başlıyor.
Bu yıl yine aynı yerinde Silivri Şehir Stadyumu yanı Kapalı Spor Salonunda her Salı ve Perşembe günleri 21.00-22:45 saatleri arasında çalışmalarını yapacak olan Elit Dans G.S.K; Silivri Yöresi, Antalya Yöresi, Siirt Yöresi, Trabzon Yöresi ve Tekirdağ Yöresi olmak üzere 5 farklı yöre çalışmasıyla dansçılarını hazırlayacaktır.

YORUM YAP