Çatalcaspor’un yenileri Edirnespor ile yenişemedi: 1-1

Çatalcaspor’un yenileri Edirnespor ile yenişemedi: 1-1

13.01.2020 10:24:37

TFF 3. Ligde mücadele eden Çatalcaspor, sahasında oynadığı hazırlık maçında yeni oyuncuların ağırlıkta olduğu kadro ile çıktıkları maçta Edirnespor ile yenişemedi ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

 

Cumartesi günü Çatalca Ziya Altınoğlu Stadında oynanan Tokatspor maçında forma giymeyenler ile yeni transferler için alınan hazırlık maçında BAL, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Edirnespor ile Çatalca Stadında karşı karşıya gelen ev sahibi ekip, zaman zaman etkili oynadığı maçta Edirnespor engelini aşamadı. Çok diri ve istekli görünen BAL, Bölgesel Amatör Ligin Trakya temsilcilerinden Edirnespor'un Çatalcaspor'a zaman zaman zor anlar yaşattığı gözlerden kaçmadı. Maçı izlemeye gelen az sayıda sporsever, hazırlık maçından büyük keyif aldı. 90 dakika boyunca iki takımın mücadelesi herkese parmak ısırttı. İlk gol ev sahibi Çatalcaspor'dan geldi. Müsabakanın 5. dakikasında sağ taraftan yapılan ortayı iyi takip eden yeni transferlerden Hüseyin, topu galibiyet golü olarak Edirnespor ağlarına bıraktı 1-0. Bu gole Edirnespor, 20. dakikada Çatalcaspor savunmasının hatasını iyi takip eden ve affetmeyen Serkan ile cevap verdi 1-1.  İlk yarı karşılıklı atılan gollerle berabere sonuçlandı. İkinci yarıda her iki takım da yedek kulübesindeki gençlere şans verince bu yarıda iki takım oyuncuları gol yollarında etkilerini gösteremedi. Müsabaka 1-1 beraberlikle tamamlandı.

 

EDİRNESPOR'DA 7 OYUNCU MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Bir birinden güzel hareketlere sahne olan Çatalca Stadında oynanan bu hazırlık maçında Edirnespor, As takımdan 7 oyuncunun takımda yerini almadığı dikkatlerden kaçmadı. Haftaya liglerin başlayacağından hafif sakatlıkları bulunan bu oyuncuları riske etmeyen Teknik Sorumlu Adnan Toros, geriye kalan tüm oyuncularına forma şansı vererek onların da son durumlarını görmüş oldu.

 

YENİLER İLK MAÇLARINDA GÖZ DOLDURDU

Çatalcaspor ile Edirnespor arasında oynanan hazırlık maçında devre arasında Çatalcaspor'a kazandırılan yeni oyuncuların tamamının sahada olması ve ilk bölümlerde etkili bir oyun ortaya koyması Teknik Direktör Cahit Erçevik'i mutlu etti. Erçevik'in Altyapıdan genç oyuncularına da şans vermesi herkes tarafından takdirle karşılandı. Ligin başlamasına rağmen fırsat buldukça her hafta kadroya giremeyenler için bir hazırlık maçı programı koyacağı, bu oyuncuların da maç eksiklerini gidermesi için böyle bir çalışma içerisinde olacağını söyleyen Cahit Erçevik, tüm oyuncularını hazır tutmak istediğini söyledi.

YORUM YAP