Çatalcaspor’dan Üner’e teşekkür ziyareti

Çatalcaspor’dan Üner’e teşekkür ziyareti

6.04.2021 09:23:40

TFF 3. Lig 3. Grupta Play-Off oynamak ve akabinde de 2. Lige çıkmak için mücadele eden Çatalcaspor'da yönetim, Başkan Hasan Gökçe gözetiminde dün Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'e teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyaret sonrası kulüpten yapılan yazılı açıklamada şu sözlere yer verildi,

 

Çatalcaspor resmi sayfalarından yapılan açıklamada; “Kulüp Başkanımız Hasan Gökçe önderliğinde Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hasan Esgar, Aykut Demirtaş, Kerem Beceren, Teknik Direktörümüz Kadir Akbulut, Sportif Direktörümüz Hasan Türkyılmaz, Kulüp Müdürümüz Gökhan Atiş ve Takım kaptanlarımız ile birlikte Erbaaspor müsabakası öncesi Belediye Başkanımız Mesut Üner'e makamında teşekkür ziyaretinde bulundular. Başkanımız Hasan Gökçe, Çatalca Belediyemizin çok değerli Başkanı Mesut Üner'e kulübe yapmış olduğu maddi manevi desteklerinden dolayı kulübümüzün her daim yanında ve destekçisi olduğu için teşekkür etti. Başkanımız Hasan Gökçe, Yönetim Kurulumuz adına Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner'e hitaben şu sözlerine yer verdi, “Siz Çatalca'mız için gece gündüz demeden yaptığınız projelerle ilçemizin büyümesine gelişmesine imza atarken, bizde yeşil sahalarda Çatalca'mızın adını spor ile de tüm Türkiye'ye tanıtmak için Çatalcaspor'umuzu daha yukarılara taşımak için ekibimizle (yönetimimiz, teknik kadromuz, futbolcu kardeşlerimle) layık olduğu yere birlik ve beraberlik içerisinde ulaştırmak için mücadele veriyoruz. Bu bağlamda yanımızda olduğunuz için size teşekkürü borç biliriz” dedi.

Teknik Direktörümüz Kadir Akbulut'ta takımımız ile ilgili Belediye Başkanımız Mesut Üner'e bilgi verdi. Takımımıza sonuna kadar güvendiğini deklare eden Akbulut, “Çok karakterli çalışkan özverili ve kalite anlamında da üst ligi hak eden ve çok isteyen bir oyuncu grubuna sahibiz. 2. Lig için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kalan süreçte hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Hep birlikte bir tarih yazabiliriz” ifadelerini kullandı.  Son olarak Belediye Başkanımız Mesut Üner'de konuşmasında, “Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Çatalca'mızın tüm değerleri bizim için çok önemlidir. Çatalcaspor'da bizim en önemli değerimizdir. 2. Lig yolunda takımımıza üstün başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da maddi manevi desteğimiz devam edecektir. Üzerimize düşen neyse yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzdeki Erbaaspor müsabakasında da kesinlikle 3 puan bekliyorum” diyerek takıma başarı dileklerini iletti. Biz de Çatalcaspor Yönetim Kurulu ve camiası olarak bu birlikteliğin oluşmasına vesile olan herkese çok ama çok teşekkür ediyoruz” denildi.

YORUM YAP