Bıyıklı çiftçilerin mülkiyet sorununu sordu

Bıyıklı çiftçilerin mülkiyet sorununu sordu

23.05.2020 10:46:36

CHP Geçmiş Dönem Meclis Üyesi Zafer Bıyıklı, İstanbul Yönetim Yenileme AŞ (İSYON) Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Gökhan Günaydın'a bölgemiz çiftçilerinin yaşadığı mülkiyet sorununu aktardı.

CHP Geçmiş Dönem Meclis Üyesi Zafer Bıyıklı, CHP İlçe Başkanı Berker Esen, CHP İBB Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız ve CHP Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Trakya Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Taşkın'ın,  14 Mayıs Çiftçiler Günü'nde İstanbul Yönetim Yenileme AŞ (İSYON) Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Gökhan Günaydın ile Bölgemizde Tarımsal Üretim ve Gıda konulu sosyal medya söyleşisi aracılığıyla “Silivri'nin köylerinde hayvancılık yapan vatandaşlarımız dededen kalan yerlerine hala ecrimisil ödemekte, bu da hayvancılık maliyetini artırmakta. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?” sorusunu gündeme taşıdı.

GÜNAYDIN: YAPABİLECEĞİMİZ NE VARSA YAPALIM

Gökhan Günaydın, konuyu şöyle değerlendirdi, “Orada belli ki bir mülkiyet sorunu var. Mülkiyet sana aitse kimse sana bir şey demez ama sana ait değilse başka bir tabloyla karşı karşıya kalabiliriz. Benim tavsiyem; sizin aracılığınızla başvursunlar, siz bu arkadaşımızın durumunu not alın veya benimle irtibat kurdurun. Tabloyu görelim. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkililerimizle konuşalım. Yapabileceğimiz ne varsa yapalım.

“ÇİFTÇİNİN YANINDAYIZ”

Şundan emin olsunlar; biz çiftçinin yanındayız. İstanbul Büyükşehir Belediyesinden çözülecek sorunlar varsa hak hukuk çerçevesinde her zaman üreticimizin yanında olacağız. Laf diye değil samimiyetle yanlarında olduğumuzu herkesin bilmesini isterim.”

Sevginar SALİ

 

YORUM YAP