Baldöktü, tabiata katkılarını sürdürüyor

Baldöktü, tabiata katkılarını sürdürüyor

24.09.2019 09:50:48

Hayırsever iş insanı, eğitim gönüllüsü ve tabiat sevdalısı Nurullah Baldöktü, peyzaj çalışmalarını Şerife Baldöktü Anaokulu'nda devam ettiriyor.

Tabiat ana sevgisi ile de bilinen hayırsever iş insanı ve eğitim gönüllüsü Nurullah Baldöktü, geçtiğimiz aylarda adeta botanik parkı haline getirdiği Nurullah Baldöktü İlkokulu ve Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden sonra eşi adına yaptırdığı Şerife Baldöktü Anaokulu için de kolları sıvadı. Okulun içinde ihtiyaç duyulan tadilatların yanı sıra, okul bahçesi yeni bitkiler; çiçek ve ağaçlarla donatıldı. Yemyeşil, renkli çiçeklerin katkıları ile muhteşem görünüme kavuşturulan bahçede çalışmalar sürüyor. Okulun oyun alanları da yeni ilavelerle adeta baştan yaratıldı. Oyun evi, tramplen, kaykay, salıncaklar ve bahçe piyanosu öğrencilerin eğitim faaliyetleri arasında bahçede büyük beğeni ile keyfini çıkardığı yeni ilgi alanları oldu. Bahçe, okul çevresinde güvenlik çiti, öğretmenlerin dinlenebileceği alanlar da son düzenlemeler ile Şerife Baldöktü Anaokulu'na kazandırılmış olacak.

Dün anaokulunu ziyaret eden Nurullah Baldöktü, yetkililerle görüş alışverişinde bulunarak çalışmaları yerinde inceledi.

Baldöktü, doğaya katkı sunarken, ağacı ve yeşili seven, koruyan, önemseyen nesillerin yetişmesi adına üç okulunda da eşsiz güzellikler yarattı, çocuklar ve öğretmenleri için nefes alabilecekleri yemyeşil bahçeler kazandırdı. İnşa edip Milli Eğitim Bakanlığına devrettiği okullarının her dönem ihtiyaçlarına karşılık veren hayırseverler, Şerife Baldöktü Anaokulunun eksiklik ve iyileştirmeleriyle de yakından ilgilenmeyi sürdürdü.

Şerife Baldöktü Anaokulu idareci ve öğretmenleri, sunduğu katkı dolayısıyla hayırsever iş insanı Nurullah Baldöktü'ye teşekkür etti.

Sevginar SALİ

 

YORUM YAP