YKS öncesi, moral depoladılar

YKS öncesi, moral depoladılar

7.06.2018 11:59:09

İBB, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Marmara Golf Kulübü ve Gençlik Golf Akademisi iş birliği ile YKS öncesi moral amaçlı 12. Sınıf öğrencilerine golf turnuvası düzenlendi.

Silivri de bulunan devlet ve özel okullardan öğrenci guruplarının katılımı ile gerçekleşen turnuva Silivri Seymen'de bulunan golf sahasında yapıldı. Turnuvanın kupa ve ödül törenine AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Rumeysa Kadak, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti Silivri llçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaş, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut, Silivri Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdal Aslan, Alpay Yavuz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve eski milli takım golf hocası Adnan Salmanlı hakemliğinde gerçekleşen turnuva sonrası katılımcılar tarafından turnuvada dereceye giren takımlara kupaları ve hediyeleri takdim edildi. Kupa töreni sonrası AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak golf öğrencileri ve katılımcılarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

YORUM YAP