Yılmaz: Komşumuz açken, tok yatmayalım!

Yılmaz: Komşumuz açken, tok yatmayalım!

8.04.2022 14:07:02

Kavaklı'da Silivri Belediyesi'nin düzenlediği iftar davetine yoğun katılım gösteren vatandaşlara seslenen Başkan Volkan Yılmaz, hayırlı Ramazanlar dileyerek, “Hz. Peygamberimizin dediği gibi komşusu açken, tok yatmayarak tüm İslam faziletini cümle aleme gösterelim” çağrısında bulundu.

Silivri Belediyesi'nin hazırlattığı bereketli iftar yemekleri, Ramazanın ilk gününden itibaren gönülleri ısıtan birlik ve beraberlik sofralarında vatandaşlara sunulmaya devam ediyor.

Ramazan ayı boyunca tüm mahallelerimizde kurulacak olan Silivri Belediyesi iftar sofraları, onlarca noktada binlerce vatandaşımıza hizmet vermeyi sürdürüyor.
Silivri Belediyesi Ramazan'ın 5. Gününde Kavaklı'da belde belediyesinin kurucusu Merhum Hasan Geyiktape isminin verildiği Kapalı Pazar ve Etkinlik Alanında iftar sofralarını kurdu.

Kavaklı halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar davetine AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, meclis üyeleri, muhtarlar Gökhan Yıldız ile İsmail Avcı da katıldı.

“KUTLU AY AYNI ZAMANDA İÇ MUHASEBE YAPMAMIZ İÇİN BULUNMAZ BİR FIRSAT”

İftar öncesinde bir konuşma yapan Başkan Volkan Yılmaz, vatandaşlara şöyle seslendi: “Ramazan, öyle bir lütuflu aydır ki, cennetin kapıları ardına kadar açılır, cehennemin kapıları bize sonuna kadar kitlenir. Bu kutlu ay aynı zamanda iç muhasebe yapmamız için bulunmaz bir fırsat. Geçen zamanı gözlerimizin önünden geçirip iç muhasebe yapmamız için son derece önemli. Ramazanı Dayanışmanın, paylaşmanın en önemli olduğu aylardan biri. Yardımlaşmanın, hatırlamanın, gönül almanın vesilesi. Zekatlarımızla ihtiyaç sahibi vatandaşların elinden tutmak, dualarını almak, onlara yardımcı olmak için Ramazan ayı bulunmaz bir fırsat.

“TÜM RAMAZAN AYI BOYUNCA BÖLÜŞELİM, PAYLAŞALIM, AZI ÇOK EDELİM”

Tüm Ramazan ayı boyunca bölüşelim, paylaşalım, azı çok edelim. Hz. Peygamberimizin dediği gibi komşusu açken, tok yatmayarak tüm İslam faziletini cümle aleme gösterelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kavaklı'da yaşayan bütün hemşerilerimin Ramazan ayını tebrik ediyor, tutacağınız oruçların, yapacağınız ibadetlerin kabul olmasını diliyorum.”

Başkan Volkan Yılmaz, iftarın ardından beraberindekilerle Kavaklı'da vatandaşlarla çay içti, sohbet etti.

YORUM YAP