“Yılın En İyi Çıkış Yapan Eğitim Kurumu” ödülü Kavram’ın

“Yılın En İyi Çıkış Yapan Eğitim Kurumu” ödülü Kavram’ın

27.11.2019 12:57:34

Artı Eğitim Dergisi tarafından düzenlenen 6.Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri'nde Ümit Kalko'nun CEO'su olduğu Kavram Okulları “Yılın En İyi Çıkış Yapan Eğitim Kurumu” ödülüne layık görüldü.

Artı Eğitim Dergisi tarafından düzenlenen ve oylama sonuçlarına göre dağıtılan “Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri” bu yıl altıncı kez sahiplerini buldu. Ödül töreni 21 Kasım 2019 tarihinde Marriot Hotel Şişli'de düzenlendi. Artı Eğitim Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Cem Kaçmaz'ın açılış konuşmasıyla başlayan törene, TÖZOK Yüksek İstişare Kurulu Başkan Vekili Cem Gülan, TÖDER Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel ve MEB Ortaöğretim Genel Müdürü Yusuf Büyük katılan davetliler arasındaydı.

15 AYRI KATEGORİDE ÖDÜL DAĞITILDI

Derginin 15. kuruluş yıldönümünün de kutlandığı törende; Yılın Yaşam Boyu Eğitim Ödülü, Öğretmeni, Eğitim Çözümleri Şirketi, Eğitim Mimarisi, Eğitim Gazetecisi, Eğitimci Akademisyeni, Eğitim Profesyoneli, Yükseköğretimde Yılın Yöneticisi, En iyi Çıkış Yapan Eğitim Kurumu, Milli Eğitim Müdürü, Geçmişten Geleceğe Eğitim Mirası, Eğitime Katkı, Onur Ödülü, Eğitimde Türkiye Markası ve Eğitimci Bürokratı gibi 15 ayrı kategoride ödüller verildi.

“YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN EĞİTİM KURUMU” ÖDÜLÜ KAVRAM'A VERİLDİ

Artı Eğitim Dergisi 6. Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri Töreninde, “Yılın Yaşam Boyu Eğitim Ödülü” Kavram Eğitim Kurumları Onursal Başkanı Bahattin Durmuş'a, “Yılın En İyi Çıkış Yapan Eğitim Kurumu” Ödülü Kavram Eğitim Kurumları CEO'su Ümit Kalko'ya takdim edildi.

KALKO: GELECEK YILLARDA DA EĞİTİME YÖN VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Ümit Kalko, “'Aynı Başarı, Bambaşka Bir Kavram' sloganıyla ve yarım yüzyıllık eğitim birikimiyle iki kategoride aldığımız ödüllerle çifte gurur yaşıyoruz. Gelecek yıllarda da eğitime yön vermeye devam edeceğiz” dedi.

Edinilen bilgilere göre Kalko, Kavram Okulları'nın bir şubesini de Silivri'mizde açarak ilçemiz eğitim camiasına katacak.  

Renginar SALİ

 

 

YORUM YAP