Yeni yıla %25 büyümeyle girdiler

Yeni yıla %25 büyümeyle girdiler

10.01.2020 09:57:14

Rumeli Koruma ve Güvenlik Hizmetleri & Ares Servis Grup 2020'ye büyüyerek ve yeni sözleşme imzaladığı firmalarda iş başı yaparak girdi.

 

Silivri'nin en büyük ve tek hizmet tedarik firması olma özelliğini ellerinde bulunduran, Rumeli Koruma ve Güvenlik Hizmetleri & Ares Servis Grup 2020'yi yeni sözleşme yaptığı firmalardaki işlerini başlatarak kutladı.

 

“SİLİVRİ'NİN EN BÜYÜK PERSONEL TEDARİK FİRMASIYIZ”

Yeni yıla % 25 personel sayısı artışı ile girdiklerini belirten firma yetkilileri; “Çalışarak kutladığımız ve Üsküdar'dan Çorlu'ya birçok firmaya hizmet vermeye başladığımız yeni yılda gururla Silivri'nin hizmet sektöründe faaliyet gösteren en büyük personel tedarik firması olduğumuzu söylüyoruz” dedi.

 

ŞENKUL: YAKIN VE HIZLI HİZMET ANLAYIŞINI BENİMSİYORUZ

Rumeli Koruma ve Güvenlik; faaliyetlerine 2012 yılında Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Şenkul tarafından kurulan güvenlik firması ile başladı. 2014 yılında temizlik, lojistik ve personel taşımacılığı faaliyetlerini bünyesine ekledi. Çalışmaları hakkında bilgi paylaşan Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Şenkul şunları söyledi: “Profesyonel kadro ile hizmet verdiğimiz ofislerde; yakın ve hızlı hizmet anlayışını benimsiyoruz.

 

“UZMANLIK VE KALİTEDEN TAVİZ VERMİYORUZ”

Mesleki uzmanlık ve hizmet kalitemizden hiç taviz vermiyoruz. Hizmet ilke, değer ve standartları, eğitim ve teknolojik yenilikleri etkin olarak kullanıyoruz. Müşteri ilişkilerinin dürüstlük ve sadakat temeli üzerine kurulması prensibi sayesinde başarıyla çalışıyor ve büyüyoruz. Büyüyerek güvenlik hizmetlerinin yanında; temizlik yardımcı üretim işletmeciliği, insan kaynakları, lojistik ve personel taşımacılığı sektörlerinde de emin adımlarla ilerliyoruz.”

“YASAL YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZİ ZAMANINDA VE TAM OLARAK YERİNE GETİRİYORUZ”

Yönetim felsefelerine dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Şenkul: “İnsani değerlere ve iş ahlakı kurallarına bağlı olarak, yasal yükümlülüklerimizi zamanında ve tam olarak yerine getirmeye gayret ediyoruz. Dürüstlük ve disiplin içerisinde en kaliteli hizmeti, en uygun şartlarda müşterilerimize sunuyoruz. Geniş hizmet ağına sahibiz, kamu ve özel kuruluşlarda sorumluluk alıyoruz.

“GÜVENE DAYALI MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI HİZMET SUNMAKTAYIZ”

Müşterilerimizin talepleri ile oluşacak ihtiyaçlarını tam ve etkin olarak karşılayabilmek için, müşterilerimize hizmetin yerinde verilmesi gerektiği anlayışı ile il/ilçe sınırları içerisinde yakın olacak şekilde birimler tesis ediyoruz. Firmalara güvene dayalı müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunmaktayız” dedi.

Ersin ERGİN

YORUM YAP