Yaşar Gören de CHP adayı

Yaşar Gören de CHP adayı

24.04.2019 11:00:00

CHP'deki ilçe başkanlığı yarışına Yaşar Gören de dahil oldu. Gören, CHP İlçe Başkanlığına aday olma kararı verdiği ve bununla ilgili çalışmalara başladığını belirtti.

CHP emektarlarından Yaşar Gören de Silivri İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. İlçe Başkan adaylığı kararını verdikten sonra partinin önde gelen isimleri ile görüşmeler gerçekleştirdiğini belirten Gören, “Partimiz içindeki ilçe başkanlığına dair demokratik yarışta ben de yer alma kararı verdim. Konuyu parti büyüklerimiz ve kanat önderleri ile gerçekleştirdiğim görüşmeler çerçevesinde değerlendiriyorum. CHP ne zaman değişikliğe gitmeye karar verirse, kongre süreci ne vakit başlarsa göreve hazır olduğumun kamuoyunca bilinmesini ve çalışmalarımı, hazırlıklarımı yürüttüğümün bilinmesini isterim” dedi.
Gören tüm partililerinin desteğini beklediğini de adaylık açıklamasına ekledi.

GÖÇENGİL DEVAM DİYOR, ADAYLAR ARTIYOR
Suna Göçengil'in gazetemize yaptığı bırakma kararı bulunmadığı, partisine bugüne kadar olduğu gibi gelecek süreçte de hizmet etmeye hazır ve kararlı olduğunu, ilçe kongre takviminin Aralık ayında işlediğini belirten açıklamalarına rağmen CHP'de ilçe başkan adaylarının sayısı her geçen gün artıyor. Bora Balcıoğlu, Melih Yıldız, Mümün Koçoğlu, Erkan Umuç, Zafer Bıyıklı, Oktay Yüksel'den sonra Yaşar Gören de siyasi kulislerde ilçe başkan adaylığı tartışmalarında yerini aldı.

Haber:
Sevginar SALİ

YORUM YAP