Yalçın: Türk Milleti bizsiz asla

Yalçın: Türk Milleti bizsiz asla

25.06.2018 09:57:13

24 Haziran seçim sonuçlarını değerlendiren MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Milliyetçi Ülkücü Hareketi, Liderinin emri ile Türkiye Cumhuriyeti'nin her zaman olduğu gibi güvencesi olmaktan vazgeçmemiş ve gerekeni sandıkta yapmıştır” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve Cumhur İttifakının kazanmasında katkısını parlatarak 24 Haziran sürecini tamamlayan MHP'nin Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, seçim sonuçlarını yorumlayarak kazanılan başarıda emeği olanlara teşekkür etti.

Yalçın'ın seçim değerlendirmesi aynen şu şekilde: “Geçirmiş olduğumuz 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanlığı Seçim sonuçları netleşmeye başlamıştır. Elimize ulaşan sonuçlar göstermektedir ki Milliyetçi Ülkücü Hareketi, Liderinin emri ile Türkiye Cumhuriyeti'nin her zaman olduğu gibi güvencesi olmaktan vazgeçmemiş ve gerekeni sandıkta yapmıştır. Öncelikle Türkiye'de sonrasında İstanbul'da ve Silivri'de çıkan sonuçlar bize göstermektedir ki Milliyetçi Ülkücü Hareket beklenen sonuçları elde etmiştir.

Genel Başkanımız Devlet Bahçeli 8 Ocak 2018 tarih itibariyle kararını vermiş olduğu Cumhur İttifakı Türkiye Cumhuriyeti'nin tevazuuyla karşılanmıştır.

İki aydır gecesini gündüzüne katmış olan milletvekili adaylarımıza, teşkilatımızın seçim sürecini azimle liderinin emriyle gereken hassasiyetler içerisinde, sonuna kadar mücadelesini vermiş olan tüm dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. Bizler Türkiye Cumhuriyeti'nin vazgeçilmez neferleri ve şartlar ve durumlar ne olursa olsun hiçbir menfaat ve makama bakılmaksızın Ülkücü Milliyetçi Hareketin neferi olmaya devam edeceğiz. Tekrar almış olduğunuz seçim sonuçları yüce Türk milletinin geleceği için hayırlara vesile olmasını temenni eder saygılarımı sunarım.

Ne mutlu Türküm diyene.”

Haber Merkezi

YORUM YAP