İstanbul’un Başkanı Önsen oldu

İstanbul’un Başkanı Önsen oldu

25.06.2018 10:10:24

TÜFAD İstanbul Şubesi genel kurulunda Halit Önsen 810 delegenin oy kullandığı seçimde yeniden başkanlığa seçildi. Önsen ve ekibi 3 yıl daha göreve devam edecek.

3 adaylı yapılan seçimde Halit Önsen'le birlikte Halil İbrahim Toy ve Davut Şahin de başkanlık için yarıştı. Kongrenin açılış konuşmasını TÜFAD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Aslan yaptı. Konuşmanın ardından yapılan divan başkanlığı seçiminde divan başkanlığına Ali Tanrıyaşükür getirildi. Genel kurulda adaylıklarını açıklayan Halil İbrahim Toy, Halit Önsen ve Davut Şahin kura çekimi sonrasında sırasıyla kürsüye gelerek 10'ar dakikalık bir sunum yaptı. Kongre üyesi Tevfik Özüdüz aleyhte konuşma yaparak kongre divan başkanlığı seçiminin usulsüz olduğunu iddia ederek iptal edileceğini söyledi. Kongrede başkanlık seçimi için toplam 810 delege oy kullandıktan sonra sayıma geçildi. Sayım sonrasında divan başkanı Ali Muhammet Tanrıyaşükür Halit Önsen'in 371 oy ile başkan seçildiğini açıkladı. Adaylar seçim sonrası birlikte kürsüye geldi. Seçimde 321 oyla ikinci olan Davut Şahin ile 109 oyla üçüncü olan Halil İbrahim Toy da kongre üyelerine teşekkür etti. TÜFAD İstanbul Şube başkanlığına seçilen Halit Önsen ekibi ile birlikte kongre üyelerine teşekkür etti. Önsen'in yönetiminde yer alan Mehmet Yorulmazlar “Kongrenin kazananı TÜFAD İstanbul oldu” dedi.

Genel kurulun ardından teşekkür konuşması yapan başkan Halit Önsen “Bana ve ekibime gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ediyorum. Sizlere layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

TÜFAD Genel Merkezi tarafından üyelikten ihraç edilen eski başkan Rıza Çavuşoğlu ve 13 antrenör genel kurula alınmadıkları için seçimi Titanic Otel önünde bekleyerek kongreyi sonuna kadar dışarıda izledi. Çavuşoğlu ve ekibinin Davut Şahin'in listesine destek verdiği ifade edildi.

YORUM YAP