Yalçın: Siyasetteki gayemiz Türk Milletinin varlığının muhafazası

Yalçın: Siyasetteki gayemiz Türk Milletinin varlığının muhafazası

16.01.2023 11:45:48

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Silivri Temsilcileri “Komşum nasılsın?” programları kapsamında hanelere misafir olup halkın nabzını tutmaya devam ederken, “Siyasetteki gayemiz Türk Milletinin varlığının muhafazası. Yerel yönetimde ise her geçen gün çıtası yükselen üretken belediyecilik” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri “Komşum nasılsın?” programı kapsamında Güngör Ailesinin konuğu oldular. “Cumartesi günü Umre ziyareti yapacak olan Elmas Güngör hanımefendi ve kıymetli annemiz Bakiya Güngör'e kutlu yolculuklarında selamet ile gidip dönmelerini diler. Kutsal topraklarımızın rahmeti için hayır dualarını almayı temenni ederiz” diyerek gerçekleştirdikleri ziyarete ilişkin paylaşım yapan Yalçın, yerel ve genel yönetim ile gündem değerlendirmelerinde bulunduklarını ifade etti.
YALÇIN: SİYASETTEKİ GAYEMİZ TÜRK MİLLETİNİN HAYAT VE VARLIĞININ MUHAFAZASI
MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Halkımızın desteği ile güçlü bir şekilde iktidar olduğumuzda, Silivri ölçeğinde halkımızın da yakında şahitlik etiği gibi, Türkiye'nin pek çok noktasında MHP'nin üretken belediyecilik yaklaşımı ile tanışan yerlerde olduğu üzere memleketimiz, insanlarının hak ettiği hizmeti verdik, vermeye devam edeceğiz. Bizim siyasetteki gayemiz Türk milletinin hayat ve varlığının muhafazası, yeri gelirse de hesapsızca müdafaasıdır. Türkiye'nin önünü kesmek, yükselişini durdurmak, ayağına zincir vurmak, onca yapılanı yıkmak, onca yatırımı ve hizmeti baltalamak amacıyla faal halde olanlar aynı kuyrukta sıraya girmişlerdir. Buna müsaade etmeyeceğiz Türk'ün gücünü göstereceğiz” dedi.

Buket KARAHIZIR

YORUM YAP