Yalçın; “Ne laiklik nede Cumhuriyet CHP tekelinde değildir”

Yalçın; “Ne laiklik nede Cumhuriyet CHP tekelinde değildir”

30.12.2014 11:48:46


 

Gerçekleştirilen olağan genel kurulun ardından güven tazeleyen Şenol Türkyılmaz ve ekibi mahalle ziyaretlerine aralık vermeden devam ediyor. İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz’ın katılmadığı ziyaretlerde ilçe Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın, İlçe Sekreteri Gökhan Daşgın, Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Yönetici Mustafa Budan, Strateji Planlamadan Sorumlusu Serhat Altaş, Meslek Kuruluşlarından Sorumlusu Bülent Çimen, eski yönetim kurulu üyelerinden Lütfü Kaya ile birlikte Ortaköy Mahalle Başkanı Erol Pelindağ ve mahalle halkı ile bir araya geldi.

 

"CHP ve AKP KOALİSYONDA GİBİ”

Ortaköyspor Kulüp Lokalinde bir araya gelen MHP’liler hükümet politikaları ile birlikte ana muhalefet partisi CHP’yi oldukça ağır bir şekilde eleştirdi. Ortaköy Mahallesi ziyaretinde konuşma yapan MHP Silivri İlçe Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın ana muhalefet partisi CHP’nin politikalarını sert bir dille eleştirdi. CHP’nin kendisini Cumhuriyetin tek savunucusu olarak gösterme çabası olduğunu beyan eden MHP Silivri Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın, CHP’yi milli değerleri korumamakla itham etti.

 

"CHP LAİKLİĞİ İSTİSMAR EDİYOR”

 "Cumhuriyetin tek savunucusu ve koruyucusu olduğunu düşünen CHP keşke vatan, bayrak ve teröre de hassasiyetle yaklaşabilseydi. Keşke CHP, sözde Kürt soruruna, PKK taleplerine bakmak yerine, Cumhuriyetin haklarını koruyacak yüreği gösterseydi. Oslo şartlarına bakmasaydı ve İmralı canisine görüşmeye tamam demeseydi. CHP ve hükümet ile el birliği yapıp İmralı canisinin serbest kalması için zemin hazırlıyor. Bu ve bunun gibi vatan düşmanlarına karşı mangal gibi yürek gerekli, MHP'de bunlara dur diyebilecek inanç bu yürek fazlasıyla var. Laikliği istismar eden CHP'nin ise kirli ve gizli pazarlıklar içinde olduğunu en iyi bilenlerdiniz. Ne vatan, ne bayrak, ne laiklik, ne cumhuriyet CHP tekelinde değildir. Şu anki politikada CHP, AKP’nin koalisyon ortağı gibi çalışmaktadır. İşte buna Milliyetçi Hareket Partisi dur diyecektir” dedi.

YORUM YAP