Yalçın: İki cambaz bir ipte oynamaz

Yalçın: İki cambaz bir ipte oynamaz

9.07.2018 10:12:42

Devam eden Cumhur İttifakı ve sona erdiği açıklanan Millet İttifakı gelişmelerini MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın'a sorduk, Hürhaber için süreci yorumlamasını istedik.

Bir yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Cumhur İttifakını devam ettireceğiz" açıklamaları diğer yandan İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray'ın “Millet İttifakı'na ihtiyaç kalmamıştır” sözleri.
Genel Merkezler ve Ankara düzeyindeki bu yaklaşımların yerele yansımalarını ilçe başkanlarına sorduk. İşte MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın'ın “ittifak” değerlendirmesi: “Geçtiğimiz dönem seçimlerinde “millet” ifadesini kullanarak bir araya gelen malum partiler seçim sonrası ayrıldıklarını basın aracılığıyla Türkiye'ye duyurdular. Şaşırmadığımız bir durum mu? Hayır. Atalarımızın söylediği sözlerin doğruluğu bir kez daha tescil oldu. Ruhlarından millilik, millet duygusu, sorumluluğu taşımayan, kiminin Kandil'den kiminin Amerika'dan kiminin nereden yönetildiği belli olmayan siyasi yapılar milli ve millet ifadesini beklediğimizden de fazla kullandılar esasen…
Çok şükür ki bizler için kıymetli olan millet sözcüğü, ifadede de olsa kendilerinde kalmadı. Niyetleri milli ve derdi millet olmayan, amaçları ihanet olan yapıların ayrışmaları da birleşmeleri de memlekete hiçbir hayır getirmeyecektir. Atalarımızın da söylediği gibi “birden fazla cambaz bir ipte oynamaz” diyoruz ve oynamadılar… O ipten düştüler; memleket için hayırlı olmayan her şey bu tip hüsranlarla arşılaşacaktır.
Haber Merkezi

  1. cemile cemile

    fatiha bilmeyenler diye suçlanırken kimsenin gıkı çıkmadı

YORUM YAP