Yalçın: Halkımızı dikkatli olmaya davet ediyoruz

Yalçın: Halkımızı dikkatli olmaya davet ediyoruz

23.05.2023 14:32:49

“Necip Türk milleti, elbette kendisine uzak “Millet İttifakı” adlı bu oluşumun son numaralarına kanmayacak, bu algı çalışmalarına inanmayacaktır. 14 Mayıs'ta sandıkta verdikleri cevabı 28 Mayıs'ta yine verecektir diyen MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “ CHP ilçe başkanının hezeyanları da ortaya çıkmışken, ikiyüzlü siyasetin son örneğini sergileyen bu kişiler karşısında tüm halkımızı dikkatli olmaya davet ediyoruz” şeklinde görüşlerini kamuoyuyla paylaştı.
Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimine günler kala MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Tüm halkımızı dikkatli olmaya davet ediyoruz” diyerek yazılı bir açıklamada bulundu.
YALÇIN: ANLAŞILAN O Kİ HER KILIĞA GİRECEKLER, HER YALANI SÖYLEYECEKLER
Yalçın'ın, seçim sürecindeki gelişmeler dikkat çektiği açıklaması aynen şu şekilde: “2.tur seçimlerine sayılı gün kala son gelişmeler nedeniyle kıymetli Silivrilileri uyarma ve bazı hatırlatmalarda bulunma durumu hâsıl olmuştur. Anlaşılan o ki her kılığa girecekler, her yalanı söyleyecekler. Algı ajansları 2.tur seçimleri için “milliyetçi görünün” demiş olacak ki, birden bire görüntü değiştirdiler. İstiklal Caddesinde Azerbaycan ve Göktürk bayrakları ile yürüyen CHP il başkanını görenler hayretler içerisinde kalmıştır! Çünkü PKK'lı terörist Sakine Cansız'a destek vermiş, devlete ve polise “katil” demiş, Ermeni soykırımı yalanını savunmuş olan CHP il başkanı yoksa birden nasıl değişsin?
“PKK'NIN SİYASİ UZANTISI HDP'NİN DESTEĞİNİ ALMAMIŞLAR GİBİ, ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNİ ZİYARET ETMELERİNE NE DEMELİ?”
Ya da 14 Mayıs seçimlerinde PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin desteğini almamışlar gibi, şehitlerimizin ailelerini ziyaret etmelerine ne demeli? Bir oy Yeşil Sol'a bir oy Kılıçdaroğlu'na isteyenlerle iş tutan bu zihniyet, nasıl oluyor da şehit ailelerine 19 Mayıs gibi anlamlı bir gün üzerinden ziyaret düzenleyebiliyorlar? Akla, vicdana, mantığa sığar bir yanı var mı?
“İKTİDAR VE MECLİS TARAFINDAN ENGELLENİYORUZ” YALANINA SARILAN, “İŞLER TIKIR TIKIR İŞLİYOR” DEMEYE NEDEN BAŞLASIN DURDUK YERE?”
Mesela İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmak için verdiği vaatleri tutamayıp, başarısızlık ve beceriksizliğini gizlemek için 4 yıldır “iktidar tarafından ve meclis tarafından engelleniyoruz” yalanına sarılan İBB Başkanı, geçen günkü Silivri toplantısında partisinin adayına oy isterken “İBB'de meclis onlarda, başkanlık bizde. Ne oldu? İşler tıkır tıkır işliyor” demeye neden başlasın durduk yere?
“YILMAZ'IN “HİZMETLERİMİZ KİMSELER İÇİN DEĞİL HERKES İÇİNDİR” SLOGANINI KENDİ ANLAYIŞLARIYMIŞ GİBİ PAZARLAYANLAR İKİYÜZLÜ SİYASETİN SON ÖRNEĞİ”
Geçmiş dönemlerin aksine Silivri'ye hizmetlerde eşitlik ve adalet anlayışı getiren Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz'ın 4 yıldır kullandığı “Hizmetlerimiz kimseler için değil herkes içindir” sloganını kendi anlayışlarıymış gibi pazarlayan CHP ilçe başkanının hezeyanları da ortaya çıkmışken, ikiyüzlü siyasetin son örneğini sergileyen bu kişiler karşısında tüm halkımızı dikkatli olmaya davet ediyoruz. Necip Türk milleti, elbette kendisine uzak “Millet İttifakı” adlı bu oluşumun son numaralarına kanmayacak, bu algı çalışmalarına inanmayacaktır. 14 Mayıs'ta sandıkta verdikleri cevabı 28 Mayıs'ta yine verecektir.”

Sevginar SALİ

YORUM YAP