Son günlerde Kobani’ye destek amacıyla ülke genelinde düzenlenen eylemlere ilişkin yazılı basın açıklaması yapanMilliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın, şu ifadelere yer verdi: "Vatan, millet ve devlet menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan MHP'liler, her türlü provokasyona, yalan ve düzmece haberlere karşı oyuna gelmeyecekler.
"MHP’LİLER OYUNA GELMEYECEKTİR!”
Vatan, millet ve devlet menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan MHP'liler, her türlü provokasyona, yalan ve düzmece haberlere karşı oyuna gelmeyecekler, kendilerinden beklenen sağduyuyu her zemin ve zamanda gösterdikleri gibi yine göstereceklerdir.”
"DEVLETİMİZİN BEKASI İÇİN UYANIK DURUMDAYIZ”
Milliyetçi Ülkücü Hareket mensuplarının kardeş kavgasına, iç savaşa ve bölücülerin istek ve beklentilerine sebep olacak hiçbir girişim ve davranışı kabul etmeyeceğini belirten Yalçın, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Güzel şehrimiz İstanbul’da ve tüm ülkemizde yaşanan olaylar da bizleri son derece hassas davranmaya yönlendirmelidir. Kışkırtmalar, yalan haberler ve kirli bilgilerin yayılmasını isteyen odaklara karşı tüm hemşerilerimiz dikkatli olmalıdır. Ülkemizdeki ve İstanbul’daki Türk milliyetçileri, tüm teşkilatlarıyla ve mensuplarıyla birlikte bütün Türkiye'de olduğu gibi oyunu çok önceden görmüş, gerekli uyarı yapmış ve önlemleri almıştır. Oyuna gelmedik, gelmeyeceğiz. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü ve devletimizin bekası için uyanık durumdayız.
"HEMŞERİLERİMİZİ SAĞDUYUYA DAVET EDİYORUZ”
Bütün mensuplarımız, provokatörlerin oyununa gelmeyecek kadar yüksek şuurlu Türk Milliyetçileridir. Ülkücü Hareket, asılsız haberlerle kandırılacak ve oyuna gelecek bir hareket değildir. Şimdi de hemşerilerimizi sağduyuya davet ediyoruz. Türk Milleti ve Devleti, her türlü kötü günü aşabilecek güçtedir. Yeter ki basiret sahibi yöneticileri olsun.”
Haber MERKEZİ






