“Volkan Yılmaz’la vatandaş arasındaki gönül köprüsü yıkılamaz”

“Volkan Yılmaz’la vatandaş arasındaki gönül köprüsü yıkılamaz”

29.03.2024 12:16:36

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Selimpaşa'da iftar programı sonrasında yaptığı konuşmada tarihi bir çıkışa imza atarak, “Volkan Yılmaz'la vatandaşları arasında kurulan gönül köprüsü yıkılamaz. Bu gönül köprüsünün içerisinde; gözyaşı, çile, fedakârlık, aşk ve sevgi var. Bu köprüyü yıkmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Kimse merak etmesin 5 yıldır olduğu gibi, Silivri'de ne hizmet duracak ne Volkan yılacak!” diye konuştu.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçede geleneksel hale gelen iftar programları kapsamında Silivrili vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ramazan ayı dolayısıyla Selimpaşa Mahallesi Kapalı Pazar yerinde kurulan gönül sofralarında hep birlikte oruçlar açılarak dualar edildi. İftar programının ardından Selimpaşa Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarla buluşan Başkan Yılmaz programda, belediye tarafından Selimpaşa Mahallesi'nde yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. İftar programına; Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, Selimpaşa Mahallesi Muhtarı Hasip Önal ve yaklaşık 7.500 vatandaş katıldı.
BAŞKAN YILMAZ: VATANDAŞIMIZ İÇİN ÇALIŞTIK
İftar programında konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Selimpaşa Silivri'mizin gözbebeğidir. Selimpaşa; turizmin, inci gibi sahillerin, buram buram tarih kokan sokakların ve yaz kış devam eden hayatın merkezidir. Üstat Necip Fazıl Kısakürek, ‘Devler gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak lazımdır' diyor. Buradan hareketle 5 yıl boyunca gören gözlerin, duyan kulakların ve vicdanlı kalplerin şahitliğinde, gece uyumadan gündüz yorulmadan vatandaşlarımıza hizmetkâr olduk. Belediye olarak 5 yıl boyunca vatandaşımızın geleceği için çalıştık. Silivri Belediyesi olarak 5 yıl boyunca vatandaşımızın yanında ve onların emrinde olduk.
İstanbul'un yüzölçümü bakımından en büyük 2. ilçesi olan Silivri'mizde hiçbir beldemizi birbirinden ayırmadan hizmetlerimizi götürdük. Salgın hastalıklara, doğal afetlere ve uluslararası yaşanan ekonomik krizlere rağmen hem Silivri'mize hem de Selimpaşa'mıza yüzlerce eseri kazandırmayı başardık. Silivri Belediyesi olarak 5 yılda yapmış olduğumuz çalışmalarla Selimpaşa'nın çehresini değiştirdik. 7.000 metrekare alan üzerinde içerisinde; çevre dostu Güneş Enerjisi Santrali (GES) olan kapalı pazar yerimizi hayata geçirdik. Burada pazarımız kurulurken aynı zamanda düğün, nişan ve asker geceleri gibi etkinlikler ücretsiz bir şekilde gerçekleştiriliyor. Selimpaşa'da Hüseyin Nihal Atsız Kütüphane ve Etüt Merkezimizi açarak gençlerimizin hizmetine sunduk. Selimpaşa'mızda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iş birliğiyle koruma amaçlı imar planlarını ve TEM güneyi uygulama imar nazım planlarını onaylattık. Unutulan cadde ve sokakların asfaltlama çalışmalarını Selimpaşa ile buluşturduk” dedi.
“HALKIMIZIN BİZE OLAN TEVECCÜHÜ TÜM MAKAMLARDAN ÜSTÜNDÜR”
Silivri'deki vatandaşlar ile aralarında güçlü bir bağ olduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Önümde uzun uzadıya Selimpaşa ve Silivri'ye yapılan hizmetlerin listesi var. Bunları tek tek paylaşarak sizleri sıkmak istemiyorum. Burada bulunan bir pankart dikkatimi çekti. Şimdi o pankartı sizlerle paylaşmak istiyorum. Pankartta; “Makamda değil, gece baktığımız ışıl ışıl caddelerde, çocuklarımızın sevinçle oynadığı parklarda, gezdiğimiz rengarenk sokaklarda ve elimizi uzattığımızda yanımızda olan Sayın Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'a, yaptığı eserler ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Yeniden Volkan Yılmaz'la yeniden-Selimpaşa halkı” yazıyor. Selimpaşa halkının övgüsüne ve takdirine mazhar olmak ne kadar güzel bir duygudur. Selimpaşa halkının bize olan teveccühü ve bize olan takdiri bizim için tüm makamlardan üstündür”
“VOLKAN YILMAZ'LA VATANDAŞLARI ARASINDA KURULAN GÖNÜL KÖPRÜSÜ YIKILAMAZ”
Buradan bütün Silivri'ye seslenmek istiyorum” diyen Başkan Bey, “Volkan Yılmaz'la vatandaşları arasında kurulan gönül köprüsü yıkılamaz. Bu gönül köprüsünün içerisinde; gözyaşı, çile, fedakârlık, aşk ve sevgi var. Bu köprüyü yıkmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu böyle bilinsin ve böyle anlaşılsın” dedi.
“SİLİVRİ'DE NE HİZMET DURACAK NE VOLKAN YILACAK”
“Biz 5 yıl boyunca Silivri'de yaşayan vatandaşlarımızın yanından ayrılmadık” şeklinde sözlerini sürdüren Yılmaz, “Gözlerimizi onlara kapatıp, kulaklarımızı tıkamadık. Çocuklarımız, gençlerimiz ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetin aydınlık yarınları için sizlerle olduk. Kimse merak etmesin 5 yıldır olduğu gibi, Silivri'de ne hizmet duracak ne Volkan yılacak!” diye konuştu.
“KENDİMİ VATANDAŞLARIMIZA EMANET EDİYORUM”
“Dik dur eğilme Selimpaşa seninle” tezahüratlarına cevap veren Başkan Volkan Yılmaz, “Biz sadece Allah'ın huzurunda ve mazlumların karşısında eğiliriz. Biz mazlumlara Yunus, zalimlere Yavuz olmak için buradayız. Kimseye eğilmeden, dimdik bir şekilde, ‘Durmak yok yola devam' diyoruz. Bizim yolumuz hak, hakikat, hizmet, eser ve gönül belediyeciliği yoludur.
Bizim kuru sözle, lakırdıyla ve dedikoduyla işimiz yoktur. Lakırdıyla ve dedikoduyla insanların kalbine gireceklerini düşünenler boş düşünüyorlar.
Sizlerin huzurunda bir söz vermek istiyorum. Bu kardeşiniz yolundan hiç dönmeyecek. Bu evladınız hedeflerinden asla vazgeçmeyecek. Menzilimiz ve yolumuz hak yoludur.
Biz gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünüyoruz. Biz gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz. Bu ufuk çizgimizi anlayamayanlar bizim seçimlerle işimizin olmadığını bilmiyorlar.
2019 yılında Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Belediye Başkanı olarak ilan edildiğimde “ceketimi koysam kazanırım” zihniyetinde olanlar, vatandaşımızın vicdanının sesiyle karşılaştılar. Silivrili hemşehrilerimiz beni Belediye Başkanı yaptı. Biz de 5 yıl boyunca bu şehri vicdanımızın sesini dinleyerek yönettik. Şimdi sırada 2024 Yerel Seçimleri var. Volkan Yılmaz, Silivri'nin vicdanına emanettir. Kendimi vatandaşlarımıza emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP