Volkan Yılmaz: “Kızgınlıklarınız ülke sevgisinin önüne geçmesin”

Volkan Yılmaz: “Kızgınlıklarınız ülke sevgisinin önüne geçmesin”

13.06.2018 10:25:14

Silivri halkı ile 24 Haziran mesaisini yoğun ve keyifli şekilde sürdüren MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Volkan Yılmaz, desteklerine talip olduğu vatandaşlara şöyle seslendi: “Kızgın olduğunuz konu ve kişiler olabilir ama bu vatan sevgimizin önüne geçtiğinde en büyük hatayı yaparız” dedi.

Silivri merkez, Büyük Kılıçlı, Büyük Çavuşlu, Seymen'de 24 Haziran'a yönelik çalışmalarını sürdüren MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Volkan Yılmaz, vatandaşla kucaklaşmaya devam ediyor. MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve yönetim kurulu üyeler ile partililerin bir an bile yalnız bırakmadığı Yılmaz, şahsına, partisi ve liderine destek arayışları kararlı biçimde gerçekleştiriyor.

YILMAZ: MHP VE LİDERİNE GÜVENİN
“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin imzası var. Kuşku duymadan bu uygulamanın doğruluğuna güvenin. “Önce ülkem, milletim sonra partim” diyen bir liderdir Devlet Bahçeli. Türkiye'nin hayrına olmayan hiçbir sürecin içinde olmaz” şeklinde konuşan Yılmaz, MHP Liderinin bu dönem de Silivri'ye verdiği öneme işaret ederek mecliste ilçemizi temsil etmek, Türkiye ve milleti adına çalışmak hususunda “Desteklerinizi bekliyorum” dedi.

“KIZGINLIKLARINIZ ÜLKE SEVGİSİNİN ÖNÜNE GEÇMESİN”
“15 Temmuz gecesi TBMM bombalanırken, nerede olduğu ne dediği belli olan tek lider Devlet Bahçeli'dir. MHP Genel Merkezine geldi ve “Milliyetçiler, Ülkücüler devletin yanındadır” açıklaması ile darbe kalkışma sürecini tersine çevirdi” diyen Yılmaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Kızgın olduğunuz konu ve kişiler olabilir ama bu vatan sevgimizin önüne geçtiğinde en büyük hatayı yaparız.

“KİŞİSEL MENFAATLERİ KENARA BIRAKIP BİZ DEMELİYİZ”
Türkiye Cumhuriyetinin birlik, birlik, bütünlüğü için, önündeki engellerin kaldırılması, iç ve dıştaki saldırılar karşısında dimdik ayakta güçlü bir biçimde olabilmesi için kişisel menfaatlerimizi kenara bırakıp “Biz” diyebilmeliyiz, böyle düşünmeliyiz.

“MHP'YE HER ZAMANKİDEN DAHA ÇOK İHTİYAÇ VAR”
Türkiye'nin ülkücü ve milliyetçilerin TBMM'de her zamankinden daha güçlü olarak yer almasına ihtiyaç var. Bunu göz ardı etmeden 24 Haziran'da sandığa gidin ve oyunuzu kullanın” dedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP