Volkan Yılmaz, görevi devraldı

Volkan Yılmaz, görevi devraldı

9.04.2019 09:34:25

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını teslim aldıktan sonra görevi Özcan Işıklar'dan devir aldı.

2009-2014 / 2014-2019 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Özcan Işıklar, koltuğunu belediye başkanlık makamında düzenlenen devir teslim töreninde Cumhur İttifakı MHP'li Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart yerel seçimlerinde Silivri'den Belediye Başkanı seçilen Volkan Yılmaz'a devretti. İlçe Seçim Kurulu'nda gerçekleşen mazbata töreninin ardından Silivri Belediyesi'nde düzenlenen devir teslim törenine MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, yeni dönem belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, çok sayıda partili, ilçe protokol mensupları ve vatandaşlar katıldı.

IŞIKLAR, BAŞARILAR DİLEDİ
Başkanlık makamında gerçekleşen programda bir konuşma yapan Özcan Işıklar, Belediye Başkanlığı görevine gelen Volkan Yılmaz'a başarılar diledi. Işıklar'a iki dönem boyunca gerçekleştirdiği hizmetler için teşekkür eden ve veda hediyesi takdim eden Yılmaz, daha sonra belediye mührünü teslim aldı.

YILMAZ: BÜTÜN SİLİVRİ'Yİ AYRIM GAYRIM YAPMADAN KUCAKLAYACAĞIMA SÖZ VERİYORUM
Görevi devralan Silivri'nin yeni Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye binası önünde yaptığı teşekkür konuşmasında şunları kaydetti: “Çok kıymetli hanımefediler, beyefendiler, Silivri'nin güzel insanları hepinizi sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Öncelikle her zaman evladı olmaktan gurur duyduğum Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli'ye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şahsıma gösterdikleri teveccüh için teşekkür etmek istiyorum. Onların yüzlerini yere düşürmediğim için onur duyuyorum, kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Bugün Silivri Belediye Başkanı olarak ekibimle birlikte huzurlarınızda olmama vesile olan tüm gönül dostlarına kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum. Sizlerin huzurunda bütün Silivri'yi kucaklayacağıma da söz veriyorum. Silivri'de ayrı gayrı olmadan herkesin belediye başkanı olacağımı buradan ilan etmek istiyorum. Sizlere ideolojik fikriyatı ne olursa olsun herkese eşit mesafede olacağım diye söz verdim. Şimdi bu sözleri eyleme geçirme zamanı. Bu sözlerin hamasi nutuklardan ileriye gidebilmesi için benim, ekibimin, meclis üyelerimin, belediye çalışanlarının Silivri'yi kucaklama vakti geldi diyorum! Bir olacağız, beraber olacağız. Ayrısı gayrısı olmayan, Silivri'nin problemleri etrafında kenetlenmiş bir Silivri'ye hazır olun. Biz bunu başaracağız, başarmak zorundayız.

“ŞİMDİ BİZE DÜŞEN GÖREV ÇALIŞMAK, ÇALIŞMAK, ÇALIŞMAK!”
Mutlu ailelerin yaşadığı bir Silivri'yi hayal ettik. Silivri'yi Türkiye'nin marka şehirleri arasına sokacağımızı iddia ettik. Vatandaşlarımız da buna göre bize oy verdi. Şimdi bize düşen görev çalışmak, çalışmak, çok çalışmak. MHP İl Başkanıma, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'na, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın'a, hanım kollarımıza, gençlik kollarımıza, ocak başkanlarımıza, bize gönülden destek veren gönül dostlarına ve bana her zaman destek olan eşim Ezgi hanımefendiye kucak dolusu teşekkürlerimi sunuyorum. Kocaman bir ailem oldu, bunun bilincindeyim. Manevi ağabeyim MHP'nin geçmiş dönem Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez'e de bize sağladığı katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Artık sözün bittiği, çalışmanın başladığı noktadayız. Şimdi Silivri benimle, ekibimle beraber koşmaya hazır olsun. Silivri'nin hizmetkârı olmaya geliyorum. Her zaman yanınızda olan bir kardeşiniz olacağım. Bu duygu ve düşüncelerle bana oy veren vermeyen tüm hemşerilerime hürmetlerimi sunuyorum, her birinizi Cenab-ı Allah'a emanet ediyorum.”

Yılmaz, edilen dualar ve kurban kesiminin ardından koltuğuna oturup tebrikleri kabul etti.

Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP