Voleybol başarısına Baldöktü’den ödül

Voleybol başarısına Baldöktü’den ödül

16.05.2016 09:09:59

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sakine İzgi müdürlüğünde dün düzenlediği kahvaltılı organizasyonda İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar ve eşi Aslı Bekarlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Karipçin, okul bağışçısı hayırsever Şerife & Nurullah Baldöktü ailesini ağırladı.
Silivri Spor Hizmetlerini Geliştirme ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından Okul Sporları etkinlikleri kapsamında düzenlenen Genç Kızlar Voleybol Turnuvası'nda ilçe birincisi olan okulun voleybol takımı, hayırsever Baldöktü ailesi tarafından altınla ödüllendirildi.

BEKARLAR: GURUR DUYDUK
İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar, “Bu güzel sporun ilçemizde taçlanmasıyla büyük gurur duyuyoruz. Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Voleybol Takımı da bu sene ilçemizde şampiyon olarak hem okulunu gururlandırmış, hem Şerife Baldöktü hanımefendi ve Nurullah Baldöktü beyefendiyi çok mutlu etmiştir. Başarıyı ödüllendirme arzularını bizimle paylaştılar. Büyük bir memnuniyetle bugün buradayız.” şeklinde konuştu.
Okulun beden öğretmeni Eralp Çelik'e hediyesini İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar takdim etti. Sporcuların hediyelerini ise Şerife Baldöktü takdim etti.

BALDÖKTÜ, TEBRİK ETTİ
Öğrencilerinin başarısıyla gururlanan Nurullah Baldöktü duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi. Elde edilen başarıyla gururlandığını, rahatsızlığından dolayı hemen gelemediğini anlattı.
Baldöktü, sporun önemine de vurguda bulunarak öğrencileri tebrik etti ve daha nice başarılara ulaşmalarını diledi.
Okul yönetimi de Şerife Baldöktü'ye hediye sundu, Nurullah Baldöktü'ye de memleketinin spor formasını hediye etti.


Ziyaret sırasında sekiz derslikli ek bina yapım isteğini de gündeme getiren Baldöktü, Kaymakam Faruk Bekarlar ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileriyle görüş alışverişinde bulundu.


Renginar SALİ

YORUM YAP