Annelere özel şarkı ve şiir dolu bir gece

Annelere özel şarkı ve şiir dolu bir gece

16.05.2016 09:10:40

Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi ve Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Lisesi öğrencileri, Müzik Öğretmeni Başak İnanç'ın yönetiminde hazırladıkları Anneler Günü Özel Programı, 12 Mayıs 2016 tarihinde Silivri Belediyesi Önder Yılmaz Tiyatro Sahnesi'nde sundu. Okul yöneticileri, öğretmen ve veliler yoğun katılım gösterdi.
Program, Ataol Behramoğlu, Ahmet Erhan ve İhsan Tefik'in anne konulu şiirlerinin Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi öğrencilerinden Simay Asrin Çelen tarafından okunmasıyla başladı. Ardından öğrenciler, bir birinden güzel şarkıları seslendirdi. Müzik öğretmeni Başak İnanç'ın da seslendirdiği şarkının ardından öğrenciler tarafından solo performanslar sergilendi.
Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi orkestrası şu öğrencilerden oluştu; Öykü Gerçek (keman), Selin Nur Dalgıç (piyano), Melise Başsezgin (saksafon), Alara Çıralı (yan flüt), Dilara Erdağ (klarnet), Yusuf Cemil Sarıoğlu (ney), Yiğit Altınçapa (davul), Dicle Naz Meriç (akustik gitar), Mehmet Can Avcı, Azra Yeter ve Özgür Onayemi (elektro gitar), Banu Hilal Kuru, İlayda Çöpür ve Özgür Onayemi (solist).
Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Lisesi Orkestrası ise; Aytuğ Gümüş (klarnet), İrem Yavuzbilge (yan flüt), Aysu Aydın (elektro gitar), Berk Yılmaz (baş gitar) ve solistler Oğuz Çetinkaya ve İrem Yavuzbilge'den oluştu. Alkışların kesilmediği, büyük beğeni ve ilgiyle izlenen programın sonunda Başak İnanç'a eşinin yanı sıra, Okul Müdürü Ahmet Aksünger tarafından da çiçek sunarak teşekkür edildi. Konuklar, duygu dolu ve keyifli akşam programı için öğretmenleri Başak İnanç ve öğrencileri tebrik etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP