Uğurlu öğrencilerin 19 Mayıs coşkusu

Uğurlu öğrencilerin 19 Mayıs coşkusu

23.05.2018 11:26:41

Silivri Uğur Temel Lisesi öğrencileri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın 99. Yıldönümünü okullarındaki programa ve ilçe törenine katılarak gurur, mutluluk ve coşkuyla kutladı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın 99. yıldönümünü, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlandı.
İlçemiz okullarından Silivri Uğur Temel Lisesi, bu anlamlı bayramı 18 Mayıs'ta okulda 10 ve 11. Sınıf öğrencilerinin, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ezgi Erkmen'nin rehberliğinde hazırlayıp sundukları programla kutladı. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirler ve dans gösterileri yer aldı. Uğurlu öğrenciler, Başöğretmenleri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle andı, bayramlarını sevinç içinde kutladılar.
Uğurlu 9. sınıf öğrencileri, 19 Mayıs sabahı Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın 99. Yıldönümünü dolayısıyla düzenlenen İlçe Kutlama Programına katıldı. Kendilerine Müdür Yardımcısı Yıldız Selviboy ve öğretmenleri eşlik etti. Liseliler, Atatürk'ün manevi huzurunda Saygı Duruşunda bulundu, İstiklal Marşımızı okudular. Ardından bayram gösterilerini takip ettiler.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP