Turgut Reis ekibi Polonya’da

Turgut Reis ekibi Polonya’da

16.11.2018 10:40:02

Turgut Reis İlkokulu Proje Ekibi, Erasmus projesi kapsamında ilk ziyaretini Polonya'ya gerçekleştirdi.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan Erasmus+Programı Okullar Arası Değişim ortaklıkları (KA229) faaliyeti kapsamında Turgut Reis İlkokulunun “Art Creativity Coding-Full Steam Ahead” başlıklı projesi uygun görülüp hibe desteği alındı.
Okul Müdürü Hakan Can, Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Karaman, öğretmenlerden Güler Karagöz ve Ali Çimen'den oluşan proje ekibi, ilk ziyaretlerini Polonya'ya gerçekleştirdi. İlçemiz okul temsilcileri, burada bulundukları temaslarda Polonya eğitim sistemi hakkında bilgi edindi. Okul ziyaretlerinde öğrenciler tarafından Türk Bayraklarıyla karşılanan eğitimcilerimiz bu anlamlı jestle çok mutlu oldu. Öğrencilerin yanı sıra meslektaşlarıyla tanışma ve eğitim üzerine sohbet etme fırsatı bulan ekibimiz, Belediye Başkanı tarafından da ağırlandı.
Turgut Reis İlkokulu proje ekibi Erasmus projeleri kapsamında Polonya'nın ardından İtalya, Letonya, Yunanistan ve Portekiz'deki okulları da ziyaret edecek ve ileriki tarihlerde bu okulların öğretmenlerini kendi okullarında ağırlayacaklar.
Renginar SALİ

YORUM YAP