Turan: Sayın İBB Başkanı çok ayıp ettin!

Turan: Sayın İBB Başkanı çok ayıp ettin!

10.03.2021 10:19:54

İBB'nin, önceki dönem yapılan, ve şimdi yenileme çalışmalarının gerçekleştirdiği Müjdat Gürsu Stadında tamamlanmak üzere olan iyileştirmelere yönelik tanıtımı tepkilere neden oldu.

İBB'nin Müjdat Gürsü Stadı'nda yapılan çalışmalara yönelik “Silivri uzun yıllardır İBB'den hak ettiği hizmeti alamıyordu, şimdi art arda önemli yatırımlar yapıyoruz.

Müjdat Gürsü Stadı'nı baştan sona yeniledik, yeni spor alanları ekledik. Spor kulüpleri ile çevre sakinlerinin rahatlıkla kullanabileceği bir spor tesisi olacak” tanıtımına tepkiler gecikmedi.

TURAN: SAYIN İBB BAŞKANI ÇOK AYIP ETTİN!

Stadın Silivri'ye yapıldığı dönemin AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Turan, İBB'nin tanıtım ifadelerine şöyle tepki gösterdi: “Sayın İBB Başkanı, çoook ayıp ettin… Resimde paylaştığın tesisi (Müjdat Gürsu adını biz verdik ) AK PARTİ döneminde yapıldı…

“TOPBAŞ BAŞKANIMIZIN KEMİKLERİNİ SİZLATTINIZ”

O tesisi Silivri'ye kazandırmak için Başkanlığım dönemimde neler yapıldı bir bilsen? Çöp dağını kaldırdık… Dere ıslahlarını yaptık… Kadir Topbaş'a teşekkür et. AK Parti'ye teşekkür et. Bu tesis hiç yokmuş ve siz ilk defa yapmış gibi paylaşım yapmanız Sayın Kadir Topbaş Başkanımızın kemiklerini sızlatmıştır...

“SÖZ VERDİĞİNİZ METROYU YAPIN TEŞEKKÜR EDELİM”

Ayrıca Silivri'mize hizmet eden her kişiye teşekkür ederiz... Söz verdiğin metroyu bekliyoruz.. Yapın teşekkür edelim!”

YORUM YAP