Bozoğlu: Siz yalan siyaseti yapmaya devam edin!

Bozoğlu: Siz yalan siyaseti yapmaya devam edin!

10.03.2021 10:31:20

İBB'nin, Müjdat Gürsü Stadı üzerinden “Silivri uzun yıllardır İBB'den hak ettiği hizmeti alamıyordu” paylaşımına cevap veren AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Yıllardır hizmet mağduru diye bahsettiğiniz Silivri'de yapılan hizmetleri Silivri halkı çok iyi biliyor. Siz yalan siyaseti yapmaya devam edin. AK Partinin ülkemize ve ilçemize kazandırdığı eserler yatırımlar saymakla bitmez” ifadelerini kullandı.

İBB'nin “Silivri uzun yıllardır İBB'den hak ettiği hizmeti alamıyordu, şimdi art arda önemli yatırımlar yapıyoruz. Müjdat Gürsü Stadı'nı baştan sona yeniledik, yeni spor alanları ekledik. Spor kulüpleri ile çevre sakinlerinin rahatlıkla kullanabileceği bir spor tesisi olacak” paylaşımına cevap veren AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Yıllardır hizmet mağduru diye bahsettiğiniz Silivri'de yapılan hizmetleri Silivri halkı çok iyi biliyor. Siz yalan siyaseti yapmaya devam edin” dedi.

BOZOĞLU: AK PARTİ DÖNEMİNDE İBB TARAFINDAN SADECE İSKİ TARAFINDAN 1.7 MİLYAR YATIRIM YAPILMIŞTIR

İBB Başkanının rotası yine şaştı. AK Parti döneminde 2007 yılında Silivri'ye kazandırılan Müjdat Gürsu Spor Tesisi üzerinden siyasi kurnazlık yapan İmamoğlu'na hatırlatalım; AK Parti döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Silivri'ye sadece İSKİ tarafından toplam 1.7 Milyar TL yatırım yapılmıştır.

DİĞER YATIRIMLAR

AK Parti'nin 2007 yılında dev bir spor tesisi olarak ilçemize kazandırdığı ve yılda 6000 kişiye hizmet veren Müjdat Gürsu Spor Kompleksi'nin için de bulunan değerli yatırımlar ise şöyle:

*2800 Tribün Kapasiteli Futbol Stadı

*3 Adet Kapalı Tenis Kortu

*Açık Tenis kortu

*Basketbol Sahası

*Voleybol Sahası

*Masa tenisleri

*3 Adet Halı Saha

“SİZ YALAN SİYASETİ YAPMAYA DEVAM EDİN”

Yıllardır hizmet mağduru diye bahsettiğiniz Silivri'de yapılan hizmetleri Silivri halkı çok iyi biliyor. Siz yalan siyaseti yapmaya devam edin. AK Partinin ülkemize ve ilçemize kazandırdığı eserler yatırımlar saymakla bitmez.”

 

  1. ali ali

    aaaa allah allah silivride akp teşkilatımı var bu cılız ses de kim

YORUM YAP