Tülay Kaynarca: Çalışmalara başladık

Tülay Kaynarca: Çalışmalara başladık

4.10.2018 09:50:18

Hüseyin Turan'ı ziyaret ederek Büyük Ova düzenlemesi ve Silivri yansımaları konusunda ayrıntılı bilgi alan AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, “Her geçen gün artan mağduriyetlerin giderilmesi için çalışmalara başladık” dedi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, Hüseyin Turan'ı ziyaret etti. Buluşmalarına ilişkin Kaynarca şu paylaşımda bulundu: “Silivri eski belediye başkanımız Hüseyin Turan'ı işyerinde ziyaret ettik. Silivri'mizde Büyük Ova Projesi'nden olumsuz etkilenen vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Tarım arazilerinin tarım dışı ve yanlış kullanımını önlemek için hayata geçirilen Büyük Ova Projesi'yle 184 tarımsal potansiyeli yüksek ova, tarımsal sit alanı ilan edildi.
Silivri'de Büyük Ova ilan edilen yerler arasında halen yerleşim yerleri ve fabrikalar bulunuyor. Bir çok kişi ve kurumlarımız henüz farkında değil ama sorun büyük. Bize iletilen ve her geçen gün artan mağduriyetlerin giderilmesi için çalışmalara başladık.”
Haber Merkezi

YORUM YAP