TÜFAD K.Çekmece’de mezunlarını verdi

TÜFAD K.Çekmece’de mezunlarını verdi

29.01.2022 09:06:51

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesi'nin K.Çekmece'de Yekta Yücesoy adına düzenlediği TFF Grassroots C Antrenör Eğitim Programı tamamlandı

Yaklaşık olarak 10 gün pratik eğitimlerin S.Kartal Stadı'nda, teorik eğitimlerin de Kemal Paşa Semt Konağı'nda verildiği eğitim programının kapanış töreni oldukça renkli geçti.

ASLAN: EĞİTİM PROGRAMIMIZIN ÇOK DOLU DOLU GEÇTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

Kapanış programının açılış sunumunu TÜFAD İstanbul Şubesi Başkan Vekili Hasan Aslan yaptı. Aslan kurs başladığında Yekta Yücesoy'un hayatta olduğunu, kurs devam ederken vefat ettiğini  belirterek “Yekta Yücesoy Antrenörlük Eğitim Programı'nın kapanışını yapıyoruz. Eğitim programı başladığında hayatta olan değerli hocamızı kaybetmenin derin üzüntüsü içinde kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Eğitim programımızın çok dolu dolu geçtiğini düşünüyorum. Aldığınız eğitim burada bitmiyor, devam ediyor. Burada sizlerle birlikte eğitim programını yöneten Sercan Görgülü'ye, İsmail Tariş'e, TFF Eğitim Müdürü Nur Mustafa Gülen'e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.” İfadesini kullandı.

KAYA: BÜYÜK BİR MUTLULUK DUYDUK

K.Çekmece Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Danışmanı Abdullah Kaya da söz alarak konuşma yaptığı kapanış programında K.Çekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin selamlarını getirdiğini belirterek kendisinin de sporun içinden geldiğini, her zaman sporun emrinde olduğunu söyledi. K.Çekmece Belediyesi olarak her türlü spor organizasyonunu desteklediklerini ve yanında olduklarını ifade eden Kaya böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı da büyük bir mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.

DOÇ.DR YORULMAZLAR: TÜRK FUTBOLUNA ÖNEMLİ DEĞERLER KATACAĞINIZA İNANIYORUM

TÜFAD İstanbul Şube Başkanı Doç. Dr. Mehmet Yorulmazlar da bu organizasyonlarla hem yeni antrenör adaylarını yetiştirdiklerini, hem de hayatta olan ve vefat eden isimleri onurlandırdıklarını söyledi. Doç. Dr. Yorulmazlar “Bu organizasyonlara yaşayan ve hayata veda eden değerlerimizin isimlerini vererek devam edeceğiz. Kursumuzun başında sağ olan değerli hocamız Yekta Yücesoy kurs devam ederken vefat etmiştir. Kendisine bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Bundan sonra 6 tane daha kursumuz var Haziran'a kadar. Ayrıca bizlere kapılarını sonuna kadar açan K.Çekmece Belediye Başkanı Sayın Kemal Çebi başta olmak üzere tesislerini kullanımımıza açan Sefaköy Kartal Kulüp Başkanı Yener Dayı'ya, eğitimleri boyunca aday antrenörlerimize her türlü donanımlarını sunan Sercan Hocamıza, İsmail Hocamıza, Mustafa Hocamıza çok teşekkür ediyorum. Siz değerli antrenör adaylarımıza da aramıza hoş geldiniz diyorum. Amacımız bundan sonraki süreçte genç nesillerden yararlanmak. Sizlerin ileride Türk futboluna çok önemli değerler katacağınıza inanıyorum. Artık bu işi sizler üstleneceksiniz. Bu eğitim programının hepiniz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” İfadesini kullandı.

GÜLEN: İLK MADDEMİZ HER ZAMAN SEVGİ OLMALI

Doç. Dr. Yorulmazlar'dan sonra son sözü de TFF Eğitim Müdürü Nur Mustafa Gülen alarak konuştu. Gülen “Antrenörlük mesleğinde ilk maddemiz her zaman sevgi olmalı. Daha sonra bilgimizin güncel ve doğru olması. Sizlere bu kurs boyunca bu farkındalığı yaşatmaya çalıştık. Sizlerden de mesleğiniz boyunca bu farkındalığı sporcularınıza yaşatmanız. Bizlere bu eğitim programında görev veren başta TFF Başkanı Sayın Nihat Özdemir olmak üzere TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü Koordinatörü Oğuz Çetin'e ve eğitim programı boyunca birlikte eğitim verdiğimiz Sercan Görgülü ve İsmail Tariş Hocalarımıza teşekkürü borç biliyorum. Hepinizi seviyorum. Antrenörlük hayatınızda hepinize başarılar diliyor, antrenörlük hayatınız boyunca temel ilkeniz önce sevgi ardından da saygı, dürüstlük, güncel ve doğru bilgi peşinde koşmak olsun.” Şeklinde konuştu.

Gülen'in konuşmasının ardından eğitim programına desteklerinden dolayı hizmeti geçen isimlere ayrı ayrı plaket verildi.

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

YORUM YAP