Toki Cumhuriyet Lisesi’ne Polonya ortağından sürpriz

Toki Cumhuriyet Lisesi’ne Polonya ortağından sürpriz

23.11.2022 15:50:44

Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri, Erasmus proje ortakları Polonya'daki Zezpol Szkol Hotelarzko-Gastronomicznych Okulu'ndan onaylanıp gönderilen Europass belgelerini ve Polonyalı arkadaşlarından mektup alarak mutlu oldu.WhatsApp Image 2022-11-22 at 19.57.43

Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri Onur Şendur ve Öznur Aydemir'in proje koordinatörlüğünde, Learning from the past, designing our future isimli Erasmus plus projelerini Polonyalı ortakları Zezpol Szkol Hotelarzko-Gastronomicznych okulu öğrenci ve öğretmenleriyle gerçekleştirdi. Aldıkları eğitimler ve katıldıkları etkinliklerin belgelendiği Europass belgeleri, Polonyalı ortakları tarafından imzalanarak geçtiğimiz gün ellerine ulaştırıldı. Belgelerin yanı sıra Polonyalı öğrencilerin yazdıkları mektuplarla mutlu oldular.

“POLONYALI ÖĞRENCİLERİN TÜRK ÖĞRENCİLERE YAZDIĞI MEKTUPLAR BİZLERİ MUTLU ETTİ”

Koordinatör öğretmenler Onur Şendur ve Öznur Aydemir, duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Proje ortağımız Zezpol Szkol Hotelarzko-Gastronomicznych okulu öğretmen ve öğrencilerinden güzel bir sürpriz ile güne başladık.

Learning from the past, designing our future isimli Erasmus plus projemizde öğrencilerimizin aldığı eğitimler ve proje sürecinde katıldıkları etkinlikleri belgelendiren, öğrencilerimizin bundan sonraki Avrupa'da yapabilecekleri her türlü eğitim ve etkinlikte kendilerine önemli katkı sağlayacak Europass belgeleri okulumuza ulaştı. Proje ortağımız tarafından onaylanıp imzalanan belgelere ek olarak ortak okulumuzdaki Polonyalı öğrencilerin Türk öğrencilere yazdığı mektuplar bizleri çok mutlu etti.”

Belgelerini ve arkadaşlarının gönderdiği mektupları Okul Müdürümüz Aydın Dakes ve proje koordinatör öğretmenleri Onur Şendur ve Öznur Aydemir'den teslim alan öğrenciler oldukça mutlu ve heyecanlıydı.

“KAZANDIKLARI DENEYİMLER, KİŞİSEL GELİŞİMLERİNE KATKI SUNUYOR”

Koordinatör öğretenler Onur Şendur ve Öznur Aydemir uluslararası projeler hakkında düşüncelerini şöyle ifade etti: “Erasmus ve eTwinning gibi ders dışı kültürel etkinliklere katılan öğrenciler, kazandıkları deneyimler ve güzel anılar ile hem kişisel gelişimlerini artırmakta hem de diğer öğrencilere örnek olmaktalar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, okulumuzda bu tür etkinliklerin artmasını temenni ediyoruz.”

Renginar SALİ

YORUM YAP