Tamaylıgil ile resmi ziyaretler

Tamaylıgil ile resmi ziyaretler

12.04.2017 09:16:37

CHP İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, CHP Kadın Kolu Başkanı Elif Yılmazer, Gençlik Kolu Başkanı Berker Esen, parti örgütü temsilcileri ile birlikte dün ilçemizde resmi ziyaretlerde bulundu.

Referandum çalışmaları kapsamında Silivri'ye gelen CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, CHP Silivri İlçe Başkanlığı ile birlikte meslek odaları ve ilçe protokolünü ziyaret etti. İlk olarak Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası'na nezaket ziyaretinde bulunan partililer, Başkan Recep Akıncı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından samimiyetle karşılandı. Bir sonraki duraklarında Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve yönetimi tarafından ağırlanan CHP'liler, her iki esnaf ve sanatkârlar meslek kuruluşunda talep ve sorunları dinledi. Türkiye'nin hak ve özgürlükler konusunda sıkıntılı bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Tamaylıgil, 16 Nisan'da gerçekleşecek olan referandumun hiçbir yaraya merhem olmadığı gibi bu anayasa değişikliği ile ülkemizin farklı bir kaos sürecinin içine itildiğini söyleyerek acilen bu kesimi rahatlatacak rasyonel tedbirlere ihtiyaç olduğunun altını çizdi.
Heyet ziyaret programına Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ile devam etti. Yaklaşık 3 ay önce göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'a yeni görevinde başarılar dileyen partililer, Çalışkan nezdinde huzur ve barış ortamının devamı için üstün görev anlayışı içinde cansiperane görev yapan tüm emniyet mensuplarının Polis Haftasını kutladı. Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.
Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP