Soylu Silivri’de

Soylu Silivri’de

23.08.2022 10:51:17

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu, Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın birlikte karşıladı.

AK Parti'nin Yüz Yüze 100 Gün Projesi kapsamında sabah saatlerinde Silivri'ye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de eşlik ediyor. İçişleri Bakanını, Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın birlikte karşıladılar.

4_6

Soylu teşkilat buluşmasının ardından 15:30 - 17:15 saatleri aralığında Palmiye Düğün Salonunda STK temsilcileri, Vakıf ve Dernek Başkanları, İş İnsanları, Kanaat Önderleri ve Muhtarlarla bir araya gelecek.  İçişleri Bakanı daha sonra 18:30'da, Uğur Mumcu Meydanı'nda AK Nokta'yı ziyaret ederek burada vatandaşlarımızla görüşecek.

2_7

Soylu'nun 19:30'da Kalepark Sosyal Tesislerinde “Gençlik Söyleşi Programına” iştiraki ile Silivri ziyaretini tamamlaması bekleniyor.

3_6

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu karşılayan Başkan Yılmaz, “Bir dizi toplantı ve ziyaretler gerçekleştirmek üzere Silivri'mize teşrif eden İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu karşıladık” paylaşımı ile Silivri programının başladığını duyurdu.

YORUM YAP