Soyaslan sizi Ramazan ziyafetine davet ediyor

Soyaslan sizi Ramazan ziyafetine davet ediyor

2.06.2017 11:29:48

Çok çeşitli iftariyeliklerden iştah kabartan ara sıcaklara, zengin Türk mutfağının seçkin örneklerinden oluşan ana yemek seçeneklerinden tatlı büfesine kadar Ramazan'ın bereketini yansıtan harika bir menü ile birlikte olmanın tadını Soyaslan&Kasap Izgara'da yaşayın!

İftarınızı enfes lezzetlerle şölene dönüştürecek ve sunduğu hizmet ile sizlere unutulmaz bir yemek deneyimi yaşatacak bir yerse aradığınız Soyaslan Kasap&Izgara'nın bu eşsiz davetini kaçırmayın. Yılların deneyimini müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli hizmet anlayışı eşliğinde sunarak en üst düzeye taşıyan Soyaslan Kasap&Izgara, sizleri Ramazan ziyafetine davet ediyor. Ailenizle birlikte Türk mutfağının lezzetlerini güvenle tadabileceğiniz, huzur ve sükûnetle iç içe bir Ramazan keyfi sizleri bekliyor.

A'DAN Z'YE DOPDOLU RAMAZAN MENÜSÜ İLE DAMAĞINIZI FETHEDECEK
Silivri'deki en iyi restoranlar arasında yer alan Kipa AVM yanı E-5 üzeri Soyaslan Kasap&Izgara'da serpme iftariyelikler, çorba, ara sıcaklar, ana yemek, tatlı ve içecekten oluşan zengin iftar menüsü 55 TL! Soyaslan Kasap&Izgara'nın kişi başı iftar menüsünden uygun fiyata yararlanmak için vakit kaybetmeden rezervasyonunuzu gerçekleştirin. Kapalı salonunda bulunan oturma alanı haricinde dışarıda yeşil bir bahçede de oturma alternatifi sunan, ücretsiz otopark imkânıyla da misafirlerinin konforunu düşünen bir mekân olarak dikkat çeken Soyaslan Kasap&Izgara, sunduğu zengin menüsüyle Ramazan sonrasında da gitmek isteyeceğiniz bir mekân olarak aklınıza kazınacak.

İFTAR MENÜSÜNDE NELER VAR?
Usta aşçılarının hazırladığı yemeklere bayılacaksınız. Soyaslan Kasap&Izgara'da iftar menüsü kişiye özel iftariye tabağıyla başlıyor. Hurma, tulum peyniri, tereyağı, kaşar peyniri, siyah zeytin, çiğ köfte ve baldan oluşan zengin iftariyeliklerin ardından sofraya süzme mercimek çorbası geliyor. Onu, su böreği, içli köfte ve sıcak Arnavut ciğeri izliyor. Ana yemekte sizleri damak çatlatan Tekirdağ köfte, Cızbız köfte, sütlü köfte, dana kavurma ve kuzu çöp şiş bekliyor. Nefis iftar yemeğini takip eden Ramazan'a özgü hazırlanmış zengin tatlı büfesi, tatlı meraklıları için tam anlamıyla bir cennet! Misafirlerini geleneksel biçimde ağırlamayı tercih eden mekân, Osmanlı'dan miras Ramazan şerbeti ve meşrubat çeşitleri ile iftarınıza keyifli bir son sunuyor. Soyaslan Kasap&Izgara, toplu iftar davetlerinde 100 kişiye kadar hizmet vermekte.
Rezervasyon veya müsaitlik sorguları için 444 7 168 nolu telefonu arayın.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP