“Siz var olduğunuz müddetçe üretmek güzel”

“Siz var olduğunuz müddetçe üretmek güzel”

16.01.2018 10:45:19

Eğitimci yazarlarımızdan Özgür Mercan, üçüncü eseri “Bin Sevmek” adlı şiir kitabını okuyucuları için imzaladı.

Eğitimci yazarlarımızdan Özgür Mercan, “Bir Zenciyi Sevebilmek” adlı öykü ve “Kara Köpek Büyüsü” adlı romanından sonra “Bin Sevmek” adını verdiği ilk şiir kitabının çıkması üzerine Ataç Kitabevinin ev sahipliğinde 12 Ocak 2018 tarihinde imza günü düzenledi. İmza gününde kendisini Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Aksünger, Müdür Yardımcısı Muhammed Sıddık Demiroğlu, Okul Aile Birliği, öğretmen, öğrenci ve dostları yalnız bırakmadı.
Özgür Mercan kitaplarını imzalarken, aynı okulda birlikte görev yaptığı Müzik Öğretmeni Başak İnanç, “Keman” ve “Sen Söyle” adlı şiir bestelerini seslendirerek etkinliğe eşlik etti.

MERCAN: SİZ VAR OLDUĞUNUZ MÜDDETÇE ÜRETMEK GÜZEL
Özgür Mercan, duygu ve düşüncelerini, “Dostlarımızla birlikte olağanüstü güzellikte bir etkinliğe imza attık. Tüm nazik dost ve okurlara, "Keman" ve "Sen Söyle" şiirlerini besteleyip, etkinlik boyunca güzel sesiyle bize eşlik eden Başak İnanç'a, objektifi ve haberleriyle beni onurlandıran Renginar Sali' ye ve de bu etkinliğe ev sahipliği yapan Ataç Kitabevi yönetici ve çalışanlarına çok teşekkür ederim. Siz var olduğunuz müddetçe üretmek güzel.” sözleriyle paylaştı.

Keman
Delirtme beni keman
Dokunma yüreğimin
En ince teline
Puslu düşler sonrası
Kimdim, neydim
Hatırlatma bana
Hatırlamadıklarımı
Hatırlamak istemediklerini

Delirtme beni keman
Asarım acımı tellerine
Çıkar giderim

*Özgür Mercan / bin sevmek

Artshop yayıncılıktan çıkan “Bin Sevmek” adlı şiir kitabını kitapçılardan bulabilirsiniz.

Renginar SALİ

YORUM YAP