Silivri’ye eleştiri, İBB’ye teşekkür

Silivri’ye eleştiri, İBB’ye teşekkür

21.05.2018 10:03:34

 AK Parti Silivri ve İBB Meclis Üyesi Rıfat Kutlu'dan Silivri Belediyesi'ne iftar programı eleştirisi.

Silivri Belediye yönetimini sadece seçim arifelerinde Ramazanlarda, sokak ve mahalle iftar programları düzenlemekle eleştiren Kutlu, “Belediyenin vatandaşa insani değil, sadece siyasi ve oy endeksli baktığının göstergesidir” dediği konuya ilişkin görüşlerini sosyal medya hesabından şöyle ifade etti:

KUTLU: SADECE YEREL SEÇİMLER ÖNCESİNDEKİ RAMAZANLARDA MAHALLE VE SOKAK İFTARI KURAN BİR SİLİVRİ BELEDİYESİ VAR MAALESEF

“Silivri Belediyesi anonsla sokak iftar daveti yapıyor. Sadece 2014 ve 2019 yerel seçimlerin öncesindeki Ramazanlarda mahalle ve sokak iftarı kuran bir Silivri Belediyesi var maalesef. Diğer yıllar neden kurmuyorsunuz denildiğinde "Bütçemiz yetersiz, o yüzden gerek görmüyoruz" denilmişti. Ve birkaç tane protokol ve STK iftarı hariç sokak iftarları verilmemişti.

“BELEDİYENİN VATANDAŞA İNSANİ DEĞİL, SADECE SİYASİ VE OY ENDEKSLİ BAKTIĞININ GÖSTERGESİDİR”

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve 2019 yerel seçimleri arifesindeki Ramazanda Belediyenin bütçesi geçmiş yıllara göre çok daha kötü olmasına rağmen, eski rakamla 210 Milyon TL borcu olmasına rağmen, son meclis toplantısında 12 Milyon TL tekrar borçlanmasına rağmen bu Ramazanda sokak iftarı vermesi Belediyenin vatandaşa insani değil, sadece siyasi ve oy endeksli baktığının göstergesidir.

“YAKLAŞIK 10 YILDIR, HER RAMAZANDA BİZLERİ İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURAN İBB'YE TEŞEKKÜR EDERİM”

Yaklaşık 10 yıldır, her Ramazanda bizleri Silivrili vatandaşlarımızla, eşimizle, dostumuzla, komşumuzla aynı sofrada buluşturan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederim.”

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Değirmenci’den Şeker tepkisi

YORUM YAP