Silivri sahili yaza hazırlanıyor

Silivri sahili yaza hazırlanıyor

11.05.2023 12:13:14

Silivri sahili yenileme çalışmaları ile yaza hazırlanıyor.345585520_1389498128278222_4952841729400117199_n

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, sahil bölgesinde devam eden çalışmaları inceledi, vatandaşlarımızla görüşüp, esnaflara hayırlı işler diledi.
SAHİL DÜZENLEMESİ HAKKINDA AÇIKLAMA
Ayrıca bölgede yapılan yenileme çalışmaları hakkında Belediye tarafından şu açıklama paylaşıldı: “İlçemiz sahil bölgesinde yaklaşık 2,5 km uzunluğundaki kit şeridi, çay bahçeleri, restoranlar ve benzeri yeme-içme mekanlar ile en çok ziyaret edilen yerlerdendir. Bu bölgedeki kaldırımlar ve yürüyüş yolları geçmişte değişik zamanlarda düzenlenmiş, maalesef bugün birçok kısmında çökmeler ve bozulmalar görülmüştür.
Söz konusu bölgeyi kullanan yerli-yabancı ziyaretçilerin Belediyemizden bozulmuş ve kullanımında sıkıntılar yaratan yürüyüş yolları ve kaldırımların yenilenmesi yönünde değişik yollarla çeşitli talepleri olmuştur.
Belediyemiz, bu ve benzer talepleri dikkate alarak Haziran ayından itibaren tabii olarak artan yaya trafiğinde olası memnuniyetsizlik ve şikâyetleri sona erdirmek için gerekli planlama ve hazırlıkları yaparak yaz sezonu yoğunluğu öncesinde sahil bölgemizde 1.700 m2 alanda düzenleme çalışmalarını başlatmıştır. Çalışmalar yaya trafiğini aksatmayacak bir şekilde en kısa süre içerisinde tamamlanacaktır. Düzenleme çalışmaları esnasında geçici olarak rahatsızlıkları anlayışla karşılamanızı diliyoruz.”
Edinilen bilgiye göre bölgeden sökülen taşlar da başka yerlerde değerlendirilecek olup, herhangi bir israf durumu söz konusu değil.
Sevginar Sali

YORUM YAP