Silivri Protokolü bayramlaştı

Silivri Protokolü bayramlaştı

12.04.2024 10:35:52

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan'ın ev sahipliğinde Silivri Öğretmenevi'nde düzenlenen ilçe protokolü bayramlaşma töreni Bayramın ilk günü gerçekleştirildi.

Bayramlaşma törenine Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, siyasi partilerin temsilcileri, Silivri Cumhuriyet Başsavcısı, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları, dernek başkanları gibi Silivri'nin önde gelen isimleri bir araya geldi.
BALCIOĞLU: BU BULUŞMALAR BİZLERİ ORTAK HEDEFLERİMİZ ETRAFINDA BİRLEŞTİRİYOR
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bu tür buluşmalar, bizleri bir araya getiren, ortak hedeflerimiz etrafında birleştiren önemli anlardır. Bayramlaşma törenimiz, ilçemizin farklı kesimlerinden liderlerin bir arada olmasını sağlayarak, Silivri için birlikte çalışma azmimizi pekiştirmekte” dedi.
TOĞAN: HOŞGÖRÜ İKLİMİNİN HİÇBİR ZAMAN BOZULMAMASINI DİLİYORUM
Bayramlaşmada konuşan Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan ayımızı geçirdik. Sonunda da Allah'a hamdolsun Ramazan bayramına ulaştık. Silivri'miz 81 ilden aldığı göçten nüfusuyla, geniş coğrafyasıyla, güzel iklimiyle, deniziyle aklınıza gelebilecek her türlü yönüyle kendine özgü müstesna bir yer. İnsanları da öyle. Bu birlik ve beraberliğimizin, hoşgörü ikliminin hiçbir zaman bozulmamasını diliyorum. Bu vesileyle yerel seçim sürecinde demokratik kültürünü koruyan, birlik beraberlik görüntüsüne hiçbir şekilde zarar getirmeyen tüm siyasi partilerimize teşekkürü borç biliyorum. Çok güzel bir dönemin sonunda kazasız belasız bu işi de başarmış olduk.
Dünyanın birçok yerinde bayramı kutlayamayan, savaşlar nedeniyle kan ve gözyaşı içinde kalan Müslüman kardeşlerimize de bu bayram vesilesiyle Allah'tan deva diliyorum. Bir an önce Filistin'in, Türkistan'ın ve benzeri Müslüman coğrafyanın feraha konuşmasını temenni ediyorum.
Ebediyete irtihal eden kahraman şehitlerimize, gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum yakınlarına sabır, gazilerimize uzun ömürler…
Bu güzel bayram buluşmasına yoğun şekilde iştirak ettiğiniz için hepinize tek tek teşekkürü borç biliyorum, bayramınız mübarek olsun, Allah nicelerini nasip etsin inşallah.”

YORUM YAP