Silivri istedi, Kestel vermedi 2-1

Silivri istedi, Kestel vermedi 2-1

5.10.2020 10:32:47

TFF 3. Lig 4. Grup müsabakalarından Alanya Kestelspor ve Silivrispor arasında oynanan mücadelede gülen taraf ev sahibi ekip Kestel oldu ve sahadan 2-1 galip gelerek hnaftayı 3 puanla kapatan ekip oldu.

Alanya Milli Egemenlik Stadı'nda oynanan ve doksan dakikası aşırı bir sıcak havada oynanan maçta ev sahibi ekip maçı kazanan taraf oldu. Maça hızlı başlayan ekip Silivrispor oldu ve daha ilk dakikalarda baskılı oyununu Kestel ceza alanı içinde tehlikelerle gösterdi. Silivrispor kanatlardan getirdiği toplarla etkili olmaya çalışırken kontra ataklarla Silivri kalesine yüklenen Kestel takımı Silivri defansını aşmakta zorlandı. 9.dakikada kullanılan korner atışında Silivrispor Mehmet ile golü kaçırdı. Kafa vuruşuna iyi yükselen Mehmet kafa ile vuruşunda az farkla auta çıktı. Müsabakanın 29.dakikasında Silivri kalesini çaprazdan gören bir yerden Kestel frikik atışı kazandı. Kazanılan bu frikik atışını Ali Temurci kollandı ve kalecinin uzanamayacağı yere topu gönderdi ve durumu 1-0 yaptı. Müsabakanın 32.dakikasında Kestel ceza alanı içine giren Tufan aşırtma bir vuruş yaptı ve top çok az bir farkla auta çıktı. Müsabakanın bitmesinin beklendiği dakikalarda topu hızlı kullanmak isteyen Silivrisporlu oyunculardan Mehmet'e sert bir müdahalede bulunan Kestelli oyuncu Ali Eren kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Müsabakanın ilk yarısı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İKİNCİ YARI TEK KALE OYNANDI

İkinci yarıya her takım da oldukça kötü başladı. her iki takımın da orta alanları tam bir kaos içinde topu kullanamadı. Değişikliklerin ardından Silivrispor oyuna ağırlığını koymaya başladı. Silivrispor'da orta alanda kenarlara taşınan toplar yerinde kullanılamadı. Baskılı oyununu bir türlü golle süsleyemeyen Silivrispor kalesinde de kontra ataklardan tehlike yaşamaya devam etti. Müsabakanın 90.dakikasında defansın hatasını iyi değerlendiren Kestelli oyuncu Talha takımının golünü kaydetti ve maçı 2-0 yaptı. Kalesinde şok bir gol gören Silivrispor yaptıkları santranın ardından Kestel kalesine yaptıkları baskı ile golü Tufan ile buldu ve durumu 2-1'e taşıdılar. Maçta dakikalar 90+4.dakikayı gösterdiğinde baskılı oynayan Silivrispor, Kestel ceza alanı içinde yaşanan karambolde rakibin ilene çarpan topa penaltı itirazları maça damgasını vurdu. Uzun süre penaltı itirazlarında bulunan Silivrispor'un bu itirazları kabul görmedi. Müsabaka ev sahibi Kestelspor'un 2-1 üstünlüğü ile noktalandı.

 Stat: Alanya Milli Egemenlik

Hakemler: Mehmet Terece, Mustafa Yüksel, Eray Tanık

Alanya Kestelspor: Hasan 8, Kadir 8, Abdurrahman 8, Sabutay 8, Tolga 8, Cevat 8, Ufuk 8, Ali Eren 8, Alican 8 (90' Efe 8), Ali 8 (81' Berkay 8), Talha 8 (90' Okan 8)

Silivrispor: Mert 8, Mehmet 8, Oğuz 8, Şehmus 8, Bülent 8, Oğulcan 8 (84' Uğur 8), Mustafa 8 (67' Murat 8), Tufan 8, Ömer 8 (76' Sercan 8), Ardahan 8 (67' Hakan 8), Gökhan 8

Skor: 2-1

Kırmızı Kart: 45' Ali Eren (Kestel)

Goller: 29' Ali Temurci ve 90' Talha (Kestel), 90+2 Tufan (Silivri)

YORUM YAP