Silivri Fener Mahallesi’nde bayramda toplanan deriler umuda dönüştü

Silivri Fener Mahallesi’nde bayramda toplanan deriler umuda dönüştü

01.06.2026 13:47:40

Fener Mahallesi Muhtarlığı önderliğinde Kurban Bayramı boyunca toplanan kurban derilerinden elde edilen 208 bin TL gelir, DMD hastası 17 yaşındaki Mustafa Özmert'in tedavi sürecine destek olmak amacıyla resmi bağış hesabına aktarıldı.

BAYRAMDA TOPLANAN DERİLER UMUDA DÖNÜŞTÜ
Silivri'nin Fener Mahallesi'nde Kurban Bayramı'nda gerçekleştirilen kurban derisi toplama çalışması, muhtarlık önderliğinde örnek bir dayanışma hareketine dönüştü. Mahalle sakinlerinin desteğiyle toplanan kurban derilerinden elde edilen gelir, Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası 17 yaşındaki Mustafa Özmert için bağışlandı.
208 BİN TL RESMİ HESABA YATIRILDI
Fener Mahallesi Muhtarı İsmet Altınkoç'un öncülüğünde yürütülen çalışma sonucunda elde edilen 208 bin TL, Mustafa Özmert'in tedavi sürecine katkı sağlamak amacıyla açılan resmi yardım hesabına yatırıldı.
Gerçekleştirilen bağış, Mustafa'nın tedavisi için sürdürülen kampanyaya önemli bir katkı sunarken, mahalle halkının dayanışma ruhunu da gözler önüne serdi.
DAYANIŞMANIN GÜZEL BİR ÖRNEĞİ
Mahalle sakinlerinin ortak katkısıyla gerçekleştirilen destek, hem Mustafa Özmert'in ailesi hem de yardım kampanyasına destek veren vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
PAYLAŞMA VE YARDIMLAŞMA RUHU YAŞATILDI
Fener Mahallesi Muhtarı İsmet Altınkoç'un koordinasyonunda gerçekleştirilen organizasyonla Kurban Bayramı'nın paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma ruhu bir kez daha anlam kazandı. Mahalle halkı, küçük katkıların birleştiğinde büyük umutlara dönüşebileceğini göstererek örnek bir sosyal sorumluluk dayanışmasına imza attı.
Buket KARAHIZIR

 

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Değişim istikrardır
Sonraki »

YORUM YAP