Silivri'den Sivrice’ye 2'nci yardım tırı

Silivri'den Sivrice’ye 2'nci yardım tırı

28.01.2020 13:45:06

Silivri Belediyesi Elazığ Sivrice'ye yardım elini uzatmaya devam ediyor. Pazar günü gönderilen 11 bin parça yardım malzemesinin ardından, bugün de temel gıda, giyecek ve battaniyeden oluşan 10 bin parça yardım malzemesi yüklü 2'nci TIR Elazığ Sivrice'ye teslim edilmek üzere yola çıktı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın talimatlarıyla hazırlanan 2'nci yardım TIR'ı Elazığ Sivrice deprem bölgesine gönderildi. İçerisinde 8 palet su, un, ıslak mendil, battaniye, yorgan, yastık ve giyecek olmak üzere toplam 10 bin parça malzemenin bulunduğu yardım TIR'ı Sivrice'de yetkililere teslim etmek üzere yola çıktı.

YILMAZ: İHTİYAÇ HALİNDE YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Sivrice'de yaşanan depremin ardından oldukça yoğun bir şekilde yardım etme talebinde bulunan Silivri halkına, Silivri Belediyesinden kullanılmamış battaniye çağrısı yapılmıştı. Bu talebe duyarsız kalmayan Silivrililer, gün boyu satın aldıkları battaniyeleri Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne getirerek depremzedelerin ihtiyaçlarına bir nebze de olsa katkıda bulundu. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, vatandaşların yoğun bir şekilde yaptıkları yardımlar nedeni ile hemşerilerine teşekkür ederken, bölgede AFAD ekiplerinin gerekli tüm çalışmaları hassasiyetle yürüttüğünü belirtti. Başkan Yılmaz, yardım ekiplerinin gece gündüz demeden yaptığı çalışmaları da yakından takip ettiklerini söyleyerek AFAD, Kızılay, UMKE ve bütün kurumlara teşekkür etti. Her türlü yardıma hazır olduklarını belirten Başkan Yılmaz, “İhtiyaç halinde Sivrice başta olmak üzere depremden etkilenen bölgeye yardımlarımız devam edecek.” diye konuştu. 10 bin parça malzemeden oluşan 2'nci yardım TIR'ı  “Canınız yanarsa, canımız yanar” yazılı pankart ile uğurlandı. 

 

YORUM YAP