Silivri’de satranç coşkusu sürüyor

Silivri’de satranç coşkusu sürüyor

11.09.2018 10:36:41

Silivri Satranç İlçe Temsilciliği tarafından İzmir'in dağlarında çiçekler açtığı gün, 9 Eylül'de Silivri'de “Sokakta Satranç” etkinliği rahmetle andığımız Türkan Saylan'ın bizlere hediyesi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin sahildeki çay bahçesinde gerçekleştirildi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu ve meclis üyelerinin de ziyarette bulunduğu organizasyon kalabalık bir sporcu ve veli katılımı ile yapıldı... Silivri sahilinde yürüyüş yapan birçok vatandaşın da oturup satranç oynadığı etkinlikte Baby Chess yarışması çok eğlenceli geçti. Günün sonunda katılım gösteren tüm sporcular madalya ile uğurladı, Baby Chess yarışmasında dereceye giren sporculara Kıvanç Haznedaroğlu hoca imzalı kitabını armağan etti. Yağmur sürprizi ile etkinliğin bir bölümü yağmur altında tam bir sokak satrancı halinde ıslanarak devam etti.

İstanbul İl Temsilci Yardımcısı ve Silivri Satranç İlçe Temsilcisi Talha Emre Akıncıoğlu organizasyona destek olan başta Silivri Belediyesi, Silivri Dinamik Akılküpü Satranç Kulübü (Jale Büyükkeskin) , katılımları ile kendilerini mutlu eden Çorlu Düşün Satranç Evi Satranç Kulübüne (Uğurcan Kirazcı) , Yıldız Satranç Kulübüne ( Meltem Çetinkaya), ilçemizin ve bölgemizin çok değerli sporcu ve velilerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Akıncıoğlu, son olarak, “Silivri'de ki turnuvalarımızın olmaz ise olmazı Yakup Coşkun ve Bekir Özen hocalarıma da ayrı bir teşekkür gönderiyorum...” dedi.

YORUM YAP