“Silivri Belediyesinde şeffaflığı sağlamak için meclise talibim”

“Silivri Belediyesinde şeffaflığı sağlamak için meclise talibim”

29.11.2023 10:00:21

Avukat Mehmet Keleş, “Bir hukukçu olarak ben de Silivri Belediyesinde Silivri'nin gelişimine yön vermek, Silivri Belediyesinde denetleyici olmak, şeffaflığı sağlamak için bu mecliste bulunma görevine talibim” diyerek CHP Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

“Bir hukukçu olarak ben de Silivri Belediyesinde Silivri'nin gelişimine yön vermek, Silivri Belediyesinde denetleyici olmak, şeffaflığı sağlamak için bu mecliste bulunma görevine talibim” diyerek Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunu CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür'e teslim eden partinin aktif hukukçularından Mehmet Keleş, “İnşallah bu dönemde Silivri Belediyesi'ni geri almanın haklı gururunu yaşayacağız” temennisi ile siyasi hedeflerin yönünde yeni bir adım attı.
KELEŞ: İNŞALLAH BU DÖNEMDE SİLİVRİ BELEDİYESİ'Nİ GERİ ALMANIN HAKLI GURURUNU YAŞAYACAĞIZ
Keleş aday adaylığı konuşmasında şunları söyledi: “Sayın İlçe Başkanım, değerli ilçe yöneticilerim, değerli partililerim, değerli basın mensupları ve değerli dostlarım hepinize hoş geldiniz diyorum.
Ben bir konuşma hazırlamıştım ancak vakitle ve programla ilgili farklı bir durum oluştu o yüzden konuşma metnimden sapacağım. Biraz spontane bir konuşma olacak.
Öncelikle kendimden biraz bahsedeyim. 3 Nisan 1987 tarihinde dünyaya geldim. Orta halli öğretmen bir ailenin çocuğuyum. Aslen Kastamonuluyum. 2011 yılından beridir serbest şekilde avukatlık mesleğimi icra etmekteyim. Evliyim, eşim ve 2 çocuğum da bu akşam buradalar. Bana bugüne kadar sonsuz destek verdiler ve verdikleri bu destek için kendilerine çok teşekkür ediyorum.
Her seçim dönemi beni aslında daha fazla heyecanlandırıyor. Çünkü sizin gözlerinizde de o seçim heyecanını görebiliyorum. Sizlerin bu heyecanıyla inanın bende daha fazla heyecanlanıyorum. İnşallah bu dönemde Silivri Belediyesi'ni geri almanın haklı gururunu yaşayacağız.
MEHMET KELEŞ KİMDİR?
Kendimden biraz daha bahsedeyim. 2008 yılından beri Kastamonulular Dayanışma Derneği üyesiyim. 2009-2010 yılları arasında Genç Beyinler Topluluğu'na üyeliğim bulunmaktadır. 2010-2012 yılları arasında Genç Hukukçular Birliği Derneği Başkanlığı görevini yürüttüm. 2010-2014 yılları arasında Hukuk Cephesi dergisinde yazarlık yaptım. 2011 yılından beri Cumhuriyet Halk Partisi Seçim ve Hukuk İşleri biriminde, çeşitli okullarda ve sandıklarda görev almaktayım. 2016 yılından beri de Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Teşkilatında üye olarak çalışmaktayım. Parti disiplini içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Hukuk Komisyonu üyeliği, Cumhuriyet Halk Partisi İl Hukuk Komisyonu üyeliği ve Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Seçim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundum. Geçen dönemde de bir meclis üyeliği adaylığım olmuştu ancak yeterli oyu alamadığımız için yedek meclis üyesi olarak görevime devam ediyorum. 2014 yılından beri Silivri Rotary Kulübü üyesiyim. 2021-2022 ve 2022-2023 Dönemlerinde Kulüp Başkanlığı görevini yürüttüm. 2015 yılından beri Tema Vakfı Silivri Temsilciliğinde üyeliğim devam etmektedir. 2018 yılından beri Silivri Kastamonulular Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği üyeliğim devam etmektedir. 2020 yılından beri Silivri Atatürkçü Düşünce Derneği üyeliğim ve 2023 yılından beri de denetleme kurulu üyesi olarak görev yapmaktayım. 2022 yılından beri Türkiye Hayvanları Koruma Vakfı Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteyim.
SİLİVRİ'DE HER CANLININ MUTLU YAŞAMASI İÇİN ÇABA SARF EDECEĞİZ”
Silivri'de şuna inanıyorum, Silivri Belediyesini kazandığımızda şu vizyonu ortaya koyacağız. Silivri'de yeni doğan bir bebekten ölümüne kadar eşlik edeceğimiz yaşayan her insan ve canlının, karıncadan kuşa her canlının hayatına temas edeceğiz. Silivri'de her canlının mutlu yaşaması için her türlü imkana, rahat ve sosyal yaşama ulaşması için çaba sarf edeceğiz. Bu yolda seferber olacağız. Birçok sosyal projelerim de var aslında ama vakit darlığından dolayı bunları şuan sizlere aktaramıyorum. Silivri'ye dair tüm projelerimi daha sonra sizlerle paylaşacağım.
“SİLİVRİ'NİN GELİŞİMİNE YÖN VERMEK, SİLİVRİ BELEDİYESİNDE DENETLEYİCİ OLMAK, ŞEFFAFLIĞI SAĞLAMAK İÇİN BU MECLİSTE BULUNMA GÖREVİNE TALİBİM”
Bir hukukçu olarak ben de Silivri Belediyesinde Silivri'nin gelişimine yön vermek, Silivri Belediyesinde denetleyici olmak, şeffaflığı sağlamak için bu mecliste bulunma görevine talibim.
KELEŞ SÖZLERİNE ANDIMIZI OKUYARAK SON VERDİ
Beni dinlediğiniz için teşekkür ediyorum. Sözlerime şöyle son vermek istiyorum... 2013 yılında biliyorsunuz okullardan andımız kaldırıldı ama ben çocukluğumuzdan beri bizlere öğretilen andımızın şu cümleleriyle sözlerime son veriyorum: ‘'Ey Büyük Atatürk, Açtığın yolda, Gösterdiğin hedefe, Durmadan yürüyeceğime, Ant içerim.''

YORUM YAP